Sipoon kunta jakaa Esteettömyys palvelee kaikkia -tunnustuksen paikalliselle yritykselle! Hae itse tai ilmoita yritys mukaan kilpailuun!

Tunnustusta voivat hakea yritykset, joilla on toimipiste (osoite) Sipoossa, ja jotka ovat ryhtyneet toimenpiteisiin kehittääkseen toimintansa fyysistä ympäristöä tai palveluaan esteettömämmäksi. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, joka sisältää kuvauksen yrityksesi esteettömyystoimenpiteistä tai ilmoita mielestäsi esteettömyyttä lisääviä toimenpiteitä tehnyt yritys mukaan kilpailuun.

Hakemukset on lähetettävä 31.3.2021 mennessä Elinkeinoyksikölle postitse: Sipoon kunta, Elinkeinoyksikkö, PL 7, 04131 tai sähköpostitse: kirjaamo@sipoo.fi. Hakemukseen lisätään otsikko ”Esteettömyys palvelee kaikkia -tunnustus”. Lisätietoja kilpailusta ja esteettömyysasioista antaa Vammaispalvelujen esteettömyysasiantuntija Jukka Suhonen, jukka.suhonen@sipoo.fi.

Esteettömyys palvelee kaikkia -tunnustuksen saajalle luovutetaan diplomi. Diplomin lisäksi yritykselle on luvassa palkinto. Valinta tapahtuu kevään 2021 aikana. Tunnustuksen saajan valinnasta vastaa raati, joka koostuu Sipoon kunnan edustajista.

Sipoon kunta kehittää omaa toimintaansa kunnan esteettömyysohjelman sisältämien periaatteiden mukaan: Esteetön Sipoo 2017–2020.
Lisätietoja esteettömyydestä löytyy kunnan esteettömyyssivulla.

Viimeksi muokattu 23.02.2021