Sipoon joulukausi avataan Nikkilässä 3.12.2022

Tarjolla on ohjelmaa koko perheelle Nikkilän Sydämen sivistyskeskuksella (Iso Kylätie 12), Sipoon lukion/Enterin tiloissa, Sydämen sivistyskeskuksen aulassa ja Sipoon Opiston sisä- ja ulkotiloissa, sekä kirjastolla. Perinteiset Nikkilän Sydämen ja Enterin tiloissa pidettävät myyjäiset antavat tilaisuuden kuntalaisille ja yrittäjille tuoda tuotteitaan ja palveluitaan esille. Lisäksi Sipoon opiston parkkipaikan hiekkakenttä ja Nikkilän Sydämen sivistyskeskuksen piha-alueet ovat yrittäjien ja yksityisten käytettävissä. Myyntipaikkojen varaukset ja lisätietokyselyt myyjäisiin liittyen sähköpostitse joulukadun.avajaiset@sipoonopisto.fi

Käy Opistotalolla osallistumassa erilaisiin työpajoihin tai testaa sävelessä pysymisen taitojasi jouluisessa karaokessa. Kunnanjohtaja Mikael Grannas avaa tilaisuuden klo 11.00 Nikkilän kirjastolla, jolloin tarjolla on glögiä ja piparia. Topeliussalissa on Cinema Nikkilän näytöksiä klo 12.20 alkaen ja Enterin kahvilassa opiskelijat pitävät pop-up kahvilaa klo 10-15.00. Nuorisopalvelut järjestävät jouluisen suunnistuksen Nikkilän Sydämen piha-alueella ja kaikissa joulukadun toimintapisteissä voi osallistua arvontaan, jossa on jaossa tavoiteltavan arvoisia palkintoja. Nikkilän jouluiset katuvalot syttyvät 3.12. päivän pimentyessä ja joulupukinkin on huhuttu tulevan paikalle. Joulupuuroa on tarjolla 300:lle ensimmäiselle ja jouluisesta musiikista tapahtumapaikoilla vastaavat sipoolaiset musiikinharrastajat.

“Sipoossa on todella paljon mielenkiintoista tekemistä ja aktiivisia toimijoita. Joulukauden avajaiset ovat mainio hetki yhteisölliseen, tekemiseen ja yhteen kokoontumiseen”, tunnelmoi kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Christian Sandström.

Tule ja virittäydy joulukauden tunnelmaan kanssamme. Lisätietoja tapahtumista löydät kunnan tapahtumakalenterista ja Facebookista. Facebookin tapahtumasivua päivitetään, joten ota sivu seurantaan.

Kunnan jouluvalot syttyvät lauantaina 3.12.2022

Nikkilän ja Söderkullan jouluvalot sytytetään jälleen joulukuun ensimmäisenä lauantaina 3.12.2022 ilahduttamaan kuntalaisia ja vierailijoita. Tänä vuonna Söderkulla saa asukkaiden valitsemat uudet purje-teemaiset jouluvalot.

Lisätietoja:

Facebook: joulukauden avajaiset – sivu ja tapahtuma

Sipoon kunnan tapahtumakalenteri

SipooInfojen henkilökunta Nikkilässä ja Söderkullassa sekä Sipoon kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden henkilökunta

 

Viimeksi muokattu 11.11.2022