Neljänsiä koronarokotuksia tarjotaan Sipoossa nyt myös yli 70-vuotiaille riskiryhmäläisille

Riskiryhmiin kuuluvat esimerkiksi vaikeaa sydän- tai keuhkosairautta, diabetesta ja sairaalloista lihavuutta sairastavat. Voit tarkistaa THL:n verkkosivuilta tästä linkistä, mitkä ovat vakavan koronavirustaudin riskiryhmiä.

Neljänsien koronarokotteiden verkkoajanvaraus osoitteessa koronarokotusaika.fi on laajentumassa toimimaan myös uudelle rokotusryhmälle lähipäivinä. Sitä ennen ja tarvittaessa myös sen jälkeen rokoteajan voi varata Sipoossa puhelimitse numerosta 09 2353 6001 ma-pe klo 9–15.

Neljänsien koronarokotteiden verkkoajanvaraus osoitteessa koronarokotusaika.fi on laajentunut kattamaan myös uusi rokotusryhmä, ja 70 vuotta täyttäneet riskiryhmäläiset pääsevät heti varaamaan aikaa sieltä. Jos verkkoajanvaraus ei onnistu, voi rokoteajan varata Sipoossa puhelimitse numerosta 09 2353 6001 ma-pe klo 9–15.

Jo aiemmin neljänsiä koronarokotuksia on suositeltu 12 vuotta täyttäneille vakavasti immuunipuutteisille, 80 vuotta täyttäneille, iäkkäiden hoivakodeissa asuville ja iäkkäille, jotka ovat järjestetyn kotihoidon tai omaishoidon piirissä sekä niille iäkkäille (yli 65-vuotiaille), jotka tarvitsevat toisen henkilön apua arjessa selviytymiseen terveytensä ja/tai toimintakykynsä takia.

Linkit:

Ajanvaraus verkossa: Koronarokotusaika.fi
THL: Vakavan koronavirustaudin riskiryhmät
Tietoa koronarokotuksista sipoo.fi:ssä
THL:n tiedote (2.6.2022): THL laajentaa suositusta neljänsistä koronarokotuksista 70–79-vuotiaisiin riskiryhmäläisiin

 

 

Viimeksi muokattu 07.06.2022