Muutosten toteutus Söderkullan kartanon coworking-tiloihin on alkamassa

Muutoshankkeessa muun muassa hiljaisen työskentelyn ja vapaan keskustelun tilat eriytetään toisistaan. Coworking-tilojen kokoja tullaan hieman pienentämään ja toimintoja selkeyttämään. Lisäksi tehdään uusi kokoustila kuntalaisten, yhdistysten ja yritysten käyttöön.

Muutostöiden ja kartanon tiloihin tehtävien muiden remonttitöiden takia coworking-tilojen kesäsulku on poikkeuksellisesti tavallista pidempi ja kestää 3.6.-1.9.2024. Mikään coworking-tiloista ei ole käytössä kesäsulun aikana. Lisäksi jo keväällä huhtikuusta alkaen osa huoneista on pois käytöstä muutostöiden vuoksi. Tilojen käytöstä ja käyttökatkoksista on yksityiskohtaiset tiedot coworking-tilojen verkkosivuilla ja niistä on ilmoitettu myös paikan päällä.

Muutetut coworking-tilat otetaan käyttöön taas 2.9.2024 alkaen. Tosin vielä loppuvuoden ajan tiloihin saattaa kuulua meteliä ja ilmetä muita häiriöitä kartanon alakerrassa tehtävien remonttitöiden takia. Kartanon 1. kerroksen wc- ja keittiötiloihin tehdään peruskorjausta sekä pintaremonttia.

Linkit:
Coworking-tilojen sivut sipoo.fi:ssä

Aiempi tiedote aiheesta: Söderkullan kartanon tilojen käyttöä monipuolistetaan – Kartanoon tulee kokoustiloja ja toimintaa kuntalaisille (26.10.2023)

 

Viimeksi muokattu 15.03.2024