Huoltajia kuullaan Etelä-Sipoon varhaiskasvatuksen tulevista tilaratkaisuista viikolla 12

Kolme vaihtoehtoa tilaratkaisuksi annetaan tiedoksi sivistysvaliokunnalle sen ensi viikon kokouksessa 9. maaliskuuta. Esitys on luettavissa tästä illasta alkaen sivistysvaliokunnan kokouksen esityslistalta tästä linkistä, kun esityslista on julkaistu.

Alustavassa esityksessä ehdotetaan paviljonkipäiväkodin vuokraamista Metsärinteen kielikylpypäiväkodille, Västerskogin päiväkodille ja Landsängens daghemille. Väliaikainen vuokrattava päiväkotirakennus sijoitettaisiin Västerskogiin nykyisten huonokuntoisten päiväkotirakennusten tilalle. Esityksessä ehdotetaan, että päiväkotien nykyään käyttämät rakennukset purettaisiin ensin, ja niiden tontille rakennettaisiin väliaikainen paviljonkipäiväkoti, jonka kunta vuokraisi käyttöönsä.

Ennen uuden paviljonkipäiväkodin käyttöönottoa Västerskogin päiväkoti ja Metsärinteen kielikylpypäiväkoti sijoitettaisiin tilapäisesti noin vuodeksi Söderkullan alueen muihin päiväkoteihin. Landsängens daghem voisi toimia nykyisissä tiloissaan kunnes uudet tilat saadaan käyttöön. Näiden päiväkotien huoltajia kuullaan ja informoidaan asiasta erikseen.

Sivistysvaliokunnan on tarkoitus tämänhetkisen tiedon mukaan päättää tilaratkaisusta 6. huhtikuuta. Sitä ennen kuntalaisten näkemyksiä kuullaan kuulemis- ja kommentointitilaisuudessa, joka järjestetään viikolla 12. Tilaisuuden tarkka ajankohta ja ohjeet osallistumisesta kerrotaan myöhemmin, kun niistä on tarkkaa tietoa. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen.

Linkit:
Sivistysvaliokunnan esityslistat ja pöytäkirjat
Aiempi tiedote sipoo.fi:ssä: Etelä-Sipoon varhaiskasvatuksen tilaratkaisuista päätetään keväällä 2022 (17.2.2022)

 

Viimeksi muokattu 04.03.2022