Omakotitalotontit | Eriksnäs

Eriksnäsin omakotitalovaltainen asuinalue sijaitsee Etelä-Sipoossa noin kahden kilometrin etäisyydellä Söderkullan taajaman palveluista. Alueen lähipalvelut löytyvät Söderkullasta. Eriksnäsissä voi aistia luonnon ja meren läheisyyden. Eriksnäsin asemakaava-alueen tontit on pääosin rakennettu. Myytävä tontti sijaitsee Lintukaaren ja Eriksnäsintien eteläisemmässä risteyksessä. Tontin takaosa nousee etelää kohti melko jyrkästi. Tästä syystä tonttin rakennusala on tontin pohjoisosassa. Tontti on korkeuserojen vuoksi haasteellinen rakentaa. Tontin rakennusoikeus on osoitettu tehokkuusluvulla e=0.2 tämä tarkoitta, että rakennusoikeus on 20% tontin pinta-alasta. Kahdelle läntiselle tontille tulee rakentaa yhteinen ajoliittymä.

Tontit on lohkottu valmiiksi omiksi kiinteistöiksi. Ostajalta peritään lohkomiskustannukset 990 euroa tontin ostamisen yhteydessä.

Tontit myydään kiinteään hintaan 100 000 euroa / tontti suoraan niistä kiinnostuneille ilman erillistä hakumenettelyä. Tontteja ei ole mahdollista vuokrata.

Tontti A, 753-404-0001-0267, Lintukaari 56.

Tontin pinta-ala on 1495 m² ja rakennusoikeus 299 k-m².
Tontille tulee rakentaa yhteinen liittymä naapuritontin kanssa.

kartta eriksnäsin tonteista

Tiedustelut ja varaukset

Vapaana olevaan tonttiin otetaan vastaan varauksia 18.4.2024 alkaen. Aiemmin lähetettyjä varauksia ei oteta huomioon. Kerro sähköpostiviestissäsi, minkä tontin haluat ostaa, ostajien nimet ja yhteystiedot sekä osuudet tontista.

Maankäyttöinsinööri Maija Lääti
+358 50 536 1408
etunimi.sukunimi@sipoo.fi