Kuntosalin järjestyssäännöt

 1. Kuntosaliin mentäessä tulee jokaisen henkilön syöttää henkilökohtainen kulunhallinnan pin-koodi ovilukijaan.
 2. Henkilökohtaisen pin-koodin luovuttaminen toiselle on kiellettyä ja johtaa käyttöoikeuden mitätöintiin, jolloin pin-koodin väärinkäytöstä voidaan tehdä rikosilmoitus. Mitätöityä käyttöoikeutta ei hyvitetä.
 3. Kuntosalissa on 15 vuoden ikäraja. Sitä nuorempien harjoittelu tapahtuu huoltajan tai valmentajan läsnä ollessa ja vastuulla. Turvallisuussyistä alle 12-vuotiaita ei saa ottaa mukaan kuntosalille.
 4. Kuntosalin ollessa varattu kunnan/Liikuntapalvelujen palvelutuotannolle, se ei ole muiden asiakkaiden käytettävissä. Varatut ajat näkyvät Timmi-kalenterissa.
 5. Ulkokenkien käyttö kuntosalissa on kielletty, ne tulee jättää eteisessä oleviin kenkätelineisiin.
 6. Mehua ja virvoitusjuomia ei saa juoda kuntosalissa. Ainoastaan muovinen vesipullo on sallittu. Mikäli vettä läikkyy lattialle, tulee se pyyhkiä pois.
 7. Tupakointi, nuuskan ja alkoholin käyttö, päihtyneenä esiintyminen, syöminen sekä asiaton oleskelu kuntosalissa on kielletty.
 8. Jokaisen kuntosalin asiakkaan tulee puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen.
 9. Levypainoja, tankoja ja käsipainoja ei saa pudottaa lattialle, vaan ne tulee laskea varovasti alas. Painot, tangot ym. tarvikkeet on käytön jälkeen palautettava niille varatuille paikoille. Laitteisiin ei saa myöskään jäädä oleskelemaan, vaan harjoittelun loputtua annetaan tilaa toisille.
 10. Kuntosalista on poistuttava viimeistään kuntosalin sulkeutuessa ja pukuhuoneista viimeistään 15 minuuttia myöhemmin.
 11. Jokainen on itse vastuussa vaatteidensa ja muun omaisuutensa säilyttämisestä pukuhuoneissa ja eteisessä.
 12. Kuntosalissa sekä pukuhuoneissa on noudatettava siisteyttä, järjestystä ja hyviä tapoja.
 13. Ilmoitukset välineistön tai hallin kuntosalin muun omaisuuden rikkoutumisesta on tehtävä viipymättä henkilökunnalle. Vahingon aiheuttaja on korvausvelvollinen.
 14. Henkilökunnan antamia määräyksiä on noudatettava.