Tilaa Sipoon kunnan ja Sipoon Veden laskut Kivraan tai OmaPostiin

Kunnan ja Sipoon Veden asiakkaana voit jatkossa tilata laskut joko Kivraan tai OmaPostiin, jos ensin rekisteröidyt jompaankumpaan digipostipalveluun ja valitset siellä haluavasi Sipoon laskut sähköisenä kyseiseen palveluun.

Kun sinulle saapuu seuraava lasku, saat palvelusta siitä ilmoituksen sähköpostiisi tai viestillä. Voit myös maksaa laskun suoraan OmaPostin tai Kivran kautta. Molempia palveluita voit käyttää joko internetselaimen kautta tai voit ladata palvelun oman sovelluksen puhelimeesi ja maksaa laskuja kätevästi sovelluksen kautta, missä ikinä liikutkaan.

Kummankin palvelun käyttäminen on helppoa ja ilmaista. Sipoo ottaa Kivran ja OmaPostin käyttöön 1.5.2024 alkaen.

Tällä hetkellä sipoolaisista noin 40 prosenttia on jo valinnut verkkolaskun, mutta noin 60 prosenttia saa laskunsa kunnalta vielä paperisena, mikä on kallein tapa laskuttaa. Lasku digipostina Kivraan tai OmaPostiin on ekologisempi ja edullisempi valinta. Digipostina lähetetty lasku maksaa kunnalle merkittävästi vähemmän kuin paperilasku.

-Toivomme, että mahdollisimman moni sipoolainen vaihtaisi paperilaskun digilaskuun. Kunta säästää nykyisiin kuluihin verrattuna tuhansia euroja vuosittain, jos mahdollisimman moni sipoolainen tilaa laskunsa paperipostin sijaan digipostina, kertoo Chief Digital Officer Ethel Eriksson.

Linkit:

Rekisteröidy OmaPostiin ja ota palvelu käyttöösi
Lisätietoa ja ohjeita OmaPostista

Rekisteröidy Kivraan ja ota palvelu käyttöösi
Lisätietoa ja ohjeita Kivrasta

 

Viimeksi muokattu 26.04.2024