Sipoon kunnan kesänäyttely on suosittu niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin keskuudessa

Noin 800 ihmistä on vieraillut kuvanveistäjä Marjukka Korhosen näyttelyssä Vaihtoehtoisia olemisia Pesula Galleriassa Nikkilässä. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta eri tahoilta, ja lähikoulujen koululaiset sekä päiväkotiryhmät ovat osallistuneet innokkaasti kesänäyttelyyn. Kesäkuussa järjestämme perjantaisin työpajoja sekä ikäihmisille että päiväkotilaisille ”, kertoo Sipoon kunnan kulttuurituottaja Pi Viana.  

Näyttely toteutetaan kahdessa tilassa, joista toinen on siisti, perinteinen näyttelytila ja toinen osa on mielenkiintoinen sekoitus luovaa työpajaa ja taiteilijan työhuonetta.  

Vierailijoita kannustetaan osallistumaan savityöpajaan, johon on koottu kaksi kavalettia. Yhdelle kavaletille on muodostunut ihmiskeho ja toiselle ihmisen pää. Vierailijat työstävät veistoksia savesta ja kokevat, miltä elämä kuvanveistäjänä voi näyttää.  

Marjukka Korhonen (s. 1968) on helsinkiläinen kuvanveistäjä, jonka teokset käsittelevät ihmisten kohtaamista ja vuorovaikutusta erilaisissa julkisissa kommunikaatiotilanteissa.  

Näyttely on avoinna juhannukseen asti.  

Info:
Vaihtoehtoisia olemisia – veistosnäyttely ja kollektiivinen työpaja
19.4–22.6.2023
Pesula Galleria
Artborg 35, Pilvilinnantie 2, 
04130 Sipoo
ke-to klo 16–20 
pe-su klo 12–16
ma-ti suljettu

Kaksi lasta työstää yhdessä savea ja saviveistosta.  

Kaksi ihmistä työstää savesta tehtyä veistosta.

Viimeksi muokattu 06.06.2023