Sipoo tarjoaa suunnistajille nyt kesäisin kiintorasteja

Pilvijärven, Möträskin ja Hiihtostadionin maastoon on sijoitettu yhteensä 33 rastia. Kiintorastit ovat paikoillaan aina yhden kesän ajan. Tulevina kesinä tarkoituksena on sijoittaa rastit aina uusille paikoille ja luoda uusi kiintorastikartta. Tämän kesän kiintorastit ovat paikoillaan lokakuun loppuun.

Kesän 2022 kiintorastikartan voi tulostaa itse Sipoon kunnan, If Sibbo-Vargarnan tai OK Trianin verkkosivuilta tai noutaa seuraavista paikoista:

  • SipooInfo Nikkilä, pääkirjaston yhteydessä, Pohjoinen Koulutie 2, 04130 Nikkilä.
  • SipooInfo Söderkulla, Söderkullan kirjaston yhteydessä, Amiraalintie 2, 01150 Söderkulla. SipooInfo Söderkulla on suljettu 4.7.–31.7.2022.
  • Pilvijärven ulkoilualueen kahvila 7.8.2022 asti, Pilvijärventie 70. Huomaathan, että alueella on maksullinen pysäköinti.

Kirjastot lainaavat kompasseja

Sipoon kirjastoihin on tulossa ensi viikon loppuun mennessä lainattavaksi kompasseja kirjastokortilla. Kompassien laina-aika on kymmenen vuorokautta.

Rastikartta ja radat

Kiintorastien vaikeusasteet vaihtelevat helpoista haastavampiin. Voit laatia oman ratasi Kaikki rastit-kartalla tai hyödyntää valmiita suunnistusratoja (1,9 km-5,7 km).

Lähtö ja maali:

Pilvijärvi (Pilvijärventie 70) tai Hiihtostadion (Amiraalintie 37).

Kartat ja radat

Kaikki rastit

Pilvijärvi 1,9km

Pilvijärvi 4 km

Pilvijärvi 5,7 km

Hiihtostadion 2,8 km

Hiihtostadion 5,6 km

Muuta materiaalia:

OK-Trianin verkkosivut: LiikettäNiveliin omatoiminen suunnistuskoulu

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisehdotuksia kiintorasteista sähköpostitse osoitteeseen suunnistus@sibbo-vargarna.fi . Mukavaa suunnistusta!

 

 

Viimeksi muokattu 30.06.2022