Sipoo.fi uudistuu tiistaina 8.12.

Tavoitteena verkkopalveluiden uudistuksessa on ollut tehdä sipoo.fi-palvelusta entistä käyttäjäystävällisempi, ulkoasultaan modernimpi ja saavutettava. Samalla myös sipoo.fi:n asiointipalvelua Omaa asiointia uudistetaan. Voit jatkossa asioida kunnan kanssa verkossa yhä useammissa asioissa juuri silloin, kun se sinulle sopii parhaiten.

Uuden sipoo.fi:n etusivulla pääset navigoimaan sisältöön valikon, haun tai etusivulla näkyvien osioiden kautta. Tarjolla on myös aakkosellinen listaus kaikista palveluista. Verkkopalveluun on pyritty rakentamaan useita vaihtoehtoisia tapoja löytää tietoa.

Alempana uudella etusivulla näkyvät kunnan uutiset, kuulutukset ja tapahtumat. Asiointipalveluun pääset aina sivun yläreunasta kohdasta Oma asiointi. Kaikki sisällöt uudessa sipoo.fi:ssa ovat saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi.

Kehitystyö jatkuu

Verkkopalvelua ja sen sisältöjä kehitetään eteenpäin jatkossakin muun muassa saatavan palautteen, käyttäjätestauksen ja saavutettavuuden auditoinnin pohjalta. Asiointipalvelua Omaa asiointia rakennetaan kattavammaksi lähivuosina. Asiointipalvelun uusia toiminnallisuuksia tarjotaan asiakkaille käyttöön sitä mukaa kun ne valmistuvat.

Tällä hetkellä jokainen voi tehdä Omassa asioinnissa yleisen palvelupyynnön tai antaa palautetta mihin tahansa kunnan toimintoon liittyen. Lisäksi hoitotarvikkeita tarvitsevat voivat tilata tarvikkeensa Omassa asioinnissa. Asiointipalveluun rakennetaan koko ajan älykkäämpää avustajaa, joka ohjaa ja auttaa asiakasta palvelussa. Omassa asioinnissa voit viestiä turvallisesti kaikissa asioissasi. Omassa asioinnissa asioidaan vahvasti tunnistautuneena ja asiakkaan asioinnit ohjataan kunnassa suoraan niille asiantuntijoille, joiden käsiteltäviksi ne kuuluvat.

Verkkopalvelun uudistuksen yhteydessä on jo aiemmin uudistettu myös kunnan tapahtumakalenteri. Tapahtumakalenteriin pääset jatkossa sipoo.fi:n etusivulta tai suoraan osoitteessa tapahtumat.sipoo.fi .

Tervetuloa käyttämään kunnan uudistunutta verkkopalvelua!

Viimeksi muokattu 07.12.2020