Monitoimihallin kuntosalille ennakkovarauksella 17.5. alkaen

Sali on avoinna arkisin klo 14-20. Salilla saa olla kerrallaan enintään kymmenen henkilöä ja enimmäishenkilömäärä varmistetaan ennakkovarauksin. 1,5 tunnin pituiset kuntosalivuorot tulee varattavaksi kuntosalin nettisivuille osoitteeseen: https://www.sipoo.fi/palvelu/monitoimihallin-kuntosali/ . Salia käyttäessä tulee pitää vähintään kahden metrin turvaväli muihin käyttäjiin.

Menetetyn käyttöoikeuden hyvitys

Kuntosalin käyttökatko hyvitetään kuukausikortin ja kausikortin käyttämättä jääneen ajan osalta. Hyvitys tehdään ensisijaisesti käyttöaikaa jatkamalla, mutta myös hyvitys uuden kauden ostoon on mahdollinen.

Pyynnöstä, ja mikäli hyvityksen summa on 10€ tai enemmän, hyvitys voidaan maksaa myös asiakkaan tilille. Hyvityksen kohdistus uuteen kauteen ja maksupyyntö on tehtävä kaikissa tapauksissa 31.10.2021 mennessä. Palautukset maksetaan kootusti kesäkuussa ja marraskuussa.

Jos käyttöoikeus on maksettu liikunta- ja kulttuurisetelillä, Smartumilla tai ePassilla, hyvitystä ei voida maksaa pankkitilille vaan se voidaan kohdistaa ainoastaan Monitoimihallin kuntosalin pääsymaksuihin.

Seniorisali-vuorot starttaavat tiistaista 18.5. alkaen kaksi koronarokoteannosta saaneille

Seniorisalivuorot, eli 60 vuotta täyttäneille kuntosalisaliin tutustumista ja kuntosaliharrastusta varten varatut ajat tiistai- ja torstai-aamupäivisin klo 8:30–11:00, käynnistyvät jälleen tiistaina 18.5. kaksi rokoteannosta saaneille. Rajatun kohderyhmän vuoksi Seniorisalille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Seniorisalin 10-kortin voimassaoloa jatketaan Infosta käsin.

Monitoimihallin ja kuntosalin aukioloajat voivat muuttua koronatilanteen muuttuessa. Halli ja kuntosali ovat avoinna 24.6. asti. Kesätauon jälkeen pääsemme toivottavasti aloittamaan syyskauden 2.8. normaalisti ilman aukiolo- ja muita rajoituksia.

Lisätietoja:
Monitoimihallin Info puh. 040 191 4119 arkisin klo 14-20

 

Viimeksi muokattu 10.08.2021