Liikkuva koronarokotuspiste palvelee aluevaalien vaalipäivänä useilla äänestyspaikoilla Sipoossa

Sipoon kunnan liikkuva koronarokotuspiste palvelee vaalipäivän aikana viidellä äänestyspaikalla Sipoossa. Liikkuvan rokotuspisteen antamat rokotukset on tarkoitus järjestää äänestyspaikkojen sisätiloihin. Aikaa liikkuvaan pisteeseen ei voi varata etukäteen, vaan rokottautujia palvellaan äänestyspaikoilla jonotusjärjestyksessä. Huomaathan, että liikkuva koronarokotuspiste äänestyspaikoilla palvelee ainoastaan 18 vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia.

Liikkuvan koronarokotuspisteen aukioloajat eri äänestyspaikoilla:

Paippinen klo 9–10 (Norra Paipis Skola, Paippistentie 1098)
Talma klo 10.30–11.30 (Talman koulu, Satotalmantie 11)
Box klo 13–14 (Boxby skola, Spjutsundintie 71)
Söderkulla, Miili klo 14.30–16 (Sipoonlahden koulu, Söderkullan koulutie 7)
Västerskog klo 16.30–17.30 (Hedåsen, Hedåsintie 17)

Walk-in-vastaanotto su 23.1.2022 klo 12–14:

Ajanvaraukseton vastaanotto, eli niin kutsuttu walk-in-vastaanotto, palvelee yli 12-vuotiaita rokottautujia ilman ajanvarausta Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla sunnuntaina 23.1. klo 12–14. Vastaanotto sijaitsee talon P-kerroksessa, Fysioterapian käytävällä. Osoite on Jussaksentie 14.

Tällä viikolla ajanvarauksetta koronarokotteen voi ottaa siis sekä lauantaina että sunnuntaina, koska ajanvaraukseton vastaanotto järjestetään myös tavalliseen tapaan lauantaina Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla klo 12–14.

Kaikkia rokoteannoksia saatavilla

Sekä walk-in-vastaanotolla että liikkuvassa rokotuspisteessä annetaan sekä ensimmäisiä rokoteannoksia että kaikkia tehosterokoteannoksia.  Walk-in-vastaanotto palvelee kaikkia yli 12-vuotiaita ja liikkuva rokotuspiste palvelee ainoastaan äänestysikäisiä, eli 18 vuotta täyttäneitä. Huomaathan, ettei 5-11-vuotiaita lapsia rokoteta kummassakaan, vaan lasten rokotukset on keskitetty neuvoloihin Sipoossa.

Toisia, kolmansia ja neljänsiä rokoteannoksia voivat saada ne, joille niitä parhaillaan suositellaan ja sillä edellytyksellä, että rokotettavan edellisestä rokoteannoksesta on ehtinyt kulua riittävän pitkä aika. Ajanjakson pituus vaihtelee eri rokotusryhmillä riippuen valtakunnallisista suosituksista. Esimerkiksi kolmatta koronarokoteannosta suositellaan perusterveille 18 vuotta täyttäneille, kun heidän toisesta annoksestaan on kulunut vähintään 4 kuukautta. Suositeltavien rokoteannosten määrän ja annosvälit voit tarkistaa kunnan verkkosivuilta osoitteesta www.sipoo.fi/koronarokotukset .

Ajanvarausaikoja runsaasti tarjolla

Sipoossa on myös runsaasti tarjolla vapaita rokotusaikoja lähiviikoille niille, jotka mieluummin varaavat itselleen sopivan rokotusajan. Ajan voit varata verkossa osoitteesta koronarokotusaika.fi .

 

Viimeksi muokattu 19.01.2022