Joulun avajaiset ja uudenvuoden ilotulitus järjestetään koronatauon jälkeen

Joulu avataan lauantaina 27.11.2021 Nikkilässä

Joulu avataan perinteiseen tapaan Nikkilän keskustassa lauantaina 27. marraskuuta. Tapahtuma alkaa paraatilla kello 9.45. Paraati lähtee tuolloin liikkeelle Nuorkan pihalta kohti Nikkilän Sydäntä, jossa kunnanjohtaja Mikael Grannas avaa joulun. Nikkilän Sydämen alueella on luvassa perinteiset joulumyyjäiset, riisipuuroa ja glögiä sekä muuta joulun tunnelmaa. Myös joulupukki on luvannut saapua paikalle.

-Olen iloinen, että tämä monia sipoolaisia ilahduttava tapahtuma päästään taas järjestämään turvallisesti. Monille sipoolaisille perheille joulun avaus käynnistää joulun vieton ja vie mielen joulun tunnelmaan, kunnanjohtaja Mikael Grannas sanoo.

Joulumyyjäisiin toivotaan tuttuun tapaan erilaisia käsitöiden myyjiä ja yrityksiä. Paikkoja on rajoitetusti, jotta turvavälit voidaan huomioida. Myyntipaikan saavat ensisijassa sipoolaiset käsityöntekijät ja paikalliset yritykset. Myyntipaikat ovat maksuttomia, mutta paikka tulee varata etukäteen IF Sibbo-Vargarnan seurasihteeriltä, joko puhelimitse numerosta 040 705 8327 tai sähköpostitse osoitteesta info@sibbo-vargarna.fi. Myyntipaikkoja on sekä ulkona Nikkilän Sydämen ja Enterin piha-alueilla, että molempien rakennusten sisätiloissa.

Joulun avajaisten ohjelma:

klo 9.45 paraati lähtee Nuorkan (Bubbiksentie 2) pihalta ja etenee Isoa Kylätietä pitkin. Paraatiin osallistujilta toivotaan joulun tunnelmaan sopivasti punaista päälle tai tonttulakkia päähän. Paraatiin osallistuville lapsille on jaossa 200 pientä yllätyspussia paraatin loppupäässä.

noin klo 10
paraati saapuu Nikkilän Sydämen piha-alueelle (Iso Kylätie 12)
Kunnanjohtaja Mikael Grannaksen puhe

klo 10-14
Myyjäiset Nikkilän Sydämessä ja Enterissä
Kunta tarjoaa glögiä ja pipareita
Riisipuuroa jaossa 300:lle ensimmäiselle (kellonaika tarkentuu myöhemmin)
IF Sibbo-Vargarnan jalkapalloilijat myyvät grillimakkaraa
Joulupukki paikalla
4H-poniratsastusta

Huomaathan, että ohjelmaa täydennetään ja tarkennetaan vielä lähempänä tilaisuutta tapahtumakalenteriin ja facebook-tapahtumien tietoihin.

Koko perheen ilotulitus uudenvuoden aattoiltana 31.12. klo 18.00

Vuoden vaihdetta juhlistetaan ilotulituksella aattoiltana 31.12.2021 kello 18.00. Raketit ammutaan Jokilaaksontieltä ja niiden odotetaan näkyvän parhaiten puistoalueelta, joka on K-kauppa Basilikan edessä.

Ilotulitusnäytöksen on suunnitellut Johan Holländer ja sen toteuttamisesta vastaa JoHo Pyro.

Paikalle kannattaa tulla ajoissa ja varautua siihen, että auton saattaa joutua jättämään hieman kauemmaksi parhailta katselupaikoilta ja kävelemään lähemmäs. Ilotulitus kestää muutaman minuutin.

Nikkilässä on pysäköintialueita esimerkiksi pääkirjaston vieressä, Nikkilän Sydämen luona, Enterin vieressä, sosiaali- ja terveysasemalla, Monitoimihallin läheisyydessä sekä Martinkyläntien ja Nikkiläntien risteyksessä, Uudensillantien ja Runeberginkujan risteyksessä sekä Juhlatalolla.

Kunta osallistuu ilotulituksen kuluihin tuhannella eurolla. Jos paikalliset yritykset haluavat olla mukana mahdollistamassa ilotulitusta, voi mukaan ilmoittautua joko puhelimitse IF Sibbo-Vargarnan seurasihteeriin, numeroon 040 705 8327 tai sähköpostitse osoitteeseen info@sibbo-vargarna.fi.

Linkit:

Joulun avaus tapahtumakalenterissa
Joulun avaus facebookissa
Uudenvuoden ilotulitus tapahtumakalenterissa
Uudenvuoden ilotulitus facebookissa

 

 

Viimeksi muokattu 18.10.2021