Gutsy Go Sipoonlahden koulu 10. – 15.10.2022 – Tervetuloa mukaan!

Gutsy Go Sipoo -viikko toteutetaan Sipoonlahden koulussa 10.– 15.10.2022. Gutsy Go pysäyttää Sipoonlahden koulun kahdeksasluokkalaisten normaalin kouluarjen. Koko ikäluokka haastetaan suureen tehtävään: toteuttaa rohkea rauhanteko ja lisätä näin myönteistä vuorovaikutusta omassa yhteisössä. Viikon aikana nuoret myös kuvaavat ja editoivat teoistaan videot, jotka esitetään viikon päätteeksi koulun omassa ensi-illassa.

Nuorten tukena on Gutsy-tiimi, johon kuuluu oman koulun opettajia ja nuorisotyön osaajia. Tiimi valmistelee projektien onnistunutta toteutusta ottamalla ennakkoon yhteyttä paikallisiin sidosryhmiin, yrittäjiin, sekä kunnan eri toimijoihin. Voi olla, että juuri sinulla on resursseja, joita nuoret projekteissaan tarvitsevat!

Koko yhteisön tuella nuorten innovaatiot voivat vaikuttaa laajasti. Nuoret saavat uusia myönteisiä kontakteja, ja lisäävät luottamusta eri ihmisryhmien välillä. “On ollut hienoa nähdä, kuinka mukaan ovat lähteneet eri toimijat kuntatekniikasta kukkakauppiaisiin, yritysketjuihin, palvelutaloihin ja paikallisaktiiveihin. Sillä on valtava merkitys nuorille!” kertoo Veera Ikonen, yksi Gutsy Go -toimintamallin kehittäjistä.

Gutsy Go -tapahtumaviikko toteutetaan yhteistyössä Gutsy Go ry:n kanssa. Gutsy Go on valtakunnallisen Vuosisadan rakentajat -ideakilpailun voittaja.

Lisätietoa Gutsy Go -menetelmästä:

https://gutsygo.fi/

Gutsy Go somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/GutsyCollective/

Instagram: https://www.instagram.com/gutsycollective/

YouTube: bit.ly/gutsygotube

Twitter: https://twitter.com/gutsycollective

 

Viimeksi muokattu 06.10.2022