Jokipuiston koulun peruskorjaus

Jokipuiston koulun peruskorjauksen on alkanut vuonna 2020 ja sen on tarkoitus valmistua vuoden 2021 loppuun mennessä. Jokipuiston koulun uuden puolen korjaustyöt ovat päättyneet heinäkuussa 2020.

Koulukiinteistön sisäilmatutkimuksissa ja kuntoarvioissa havaitut epäkohdat korjataan siten, että kiinteistön rakennukset ovat hyvässä kunnossa peruskorjauksen jälkeen.

Mitä on tarkoitus tehdä?

Peruskorjauksessa avataan muun muassa välipohja- ja yläpohjarakenteita. Lisäksi uusitaan eristeet sekä korjataan koulun julkisivu ja uusitaan ikkunat. Myös ilmanvaihtokanavien päätelaitteet uusitaan ja niiden määrä lisätään siten, että koulun ilmanvaihdon toimivuus tehostuu.

Sisätiloissa parannetaan akustiikkaa. Lisäksi laajennusosassa korvataan nykyiset akustolevyt allergiaturvallisilla levyillä. Urakka, jossa uusittiin sokkelin ja sen läpivientien vedeneristys, salaojat sekä tehtiin tarvittavat massanvaihdot, saatiin valmiiksi jo kesällä 2019.

Päätökset hankkeesta

Sivistysvaliokunta puolsi peruskorjausta ja tekninen valiokunta päätti, että koulun peruskorjaus lähetetään urakkakyselyyn.

 

Lisätietoja:

Rainer Långsjö

Rakennusinsinööri

Sipoon kunta

rainer.langsjo (at) sipoo.fi

 

Ilona Heikkinen

Projektisuunnittelija

Sipoon kunta

ilona.heikkinen (at) sipoo.fi

Seuraa meitä Sipoo rakentaa ja kehittää -Facebookissa!