< Ajankohtaista
01.08.2018

Huonekalujen kierrätys alkaa Dösiksellä Sipoossa

Huonekalujen kierrätys alkaa Dösiksellä Sipoossa
Sipoon kunnan Toimintakeskus Risteys avaa huonekalujen kierrätysmyymälän kuntalaisille maanantaina 6.8.2018 entisen matkahuollon tiloihin kahvila Dösiksen yhteyteen (Iso Kylätie 30, Sipoo). Myymälästä kuntalaiset voivat ostaa omakustannehinnalla kunnan tiloista käytöstä poistettuja huonekaluja.

Myymälä on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-16 sekä tiistaisin ja torstaisin klo 10-18. Maksaa voi käteisellä ja kortilla. Huonekaluille on tarvittaessa ostettavissa kuljetus Sipoon alueelle.

Myyntiin tulevat huonekalut ovat ehjiä ja käyttökelpoisia. Ne ovat jääneet ylimääräisiksi työskentelytiloja ja työergonomiaa parannettaessa tai tilamuutosten ja muuttojen yhteydessä. Myyntiin ei tuoda rikkoutuneita tai mahdollisesti kosteusvaurioituneita tavaroita. Kalusteita tuodaan myymälään syksyn aikana lisää sitä mukaa, kun myyntitilaa vapautuu jo myydyistä tuotteista. Kierrätysmyymälän toiminta päättyy 21.12.2018, koska koko Risteyksen toiminta päättyy kyseisessä rakennuksessa. Mahdollisesta kierrätysmyymälän jatkosta tiedotetaan erikseen.

Sipoon kunnan strategiassa vuosille 2018 - 2021 on määritelty yhdeksi tärkeäksi asiaksi ekologinen kestävyys ja sen huomioiminen kunnan toiminnassa. Tähän tavoitteeseen pyritään myös erilaisilla pienemmillä toimilla sekä päätöksillä, kuten väliaikaisen kierrätysmyymälän avaamisella. Saatavalla tuotolla katetaan kierrätysmyymälästä muodostuvat henkilöstö- ja ylläpitokulut.

Lisätietoja:

Lassi Puonti
Toiminnanjohtaja
Toimintakeskus Risteys - Sipoon kunta
Puhelin 040 191 4425
lassi.puonti@sipoo.fi

Elina Duréault
Elinkeinopäällikkö
Sipoon kunta
Puhelin 0401914465
elina.dureault@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
01.08.2018