< Ajankohtaista
18.11.2017

Uudenmaan Erätulet ja joulumyyjäiset Sipoossa 25.11. klo 14–18

Uudenmaan Erätulet ja joulumyyjäiset Sipoossa 25.11. klo 14–18
Komeat roihut muistelevat mennyttä vuotta Sipoossa Nikkilän Sydämen pihalla 25.11. 2017 klo 14–18. Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ja Sipoon kunta järjestävät tänä vuonna luontoteemaisen Uudenmaan Erätulet -tapahtuman Sipoossa Nikkilän Sydämessä ja Enterissä (Iso Kylätie 12). Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtumassa esiintyy sipoolainen muusikko ja näyttelijä Reeta Vestman ja lisäksi nähdään Tulen Taittajien tulishow. Luvassa on myös muun muassa sipoolaisen Erähenkilön valinta, ilmaista glögiä ja myytävänä muita herkkuja. Paikalla on Box VPK sammutuskalustonsa kanssa ja säävarauksella myös 4H ja ponit. Tapahtuman suojelijana on kunnanjohtaja Mikael Grannas.

Päivän ohjelma

Tapahtumassa pääsee myös joulun tunnelmaan joulumyyjäisten kautta. Myyjäiset järjestetään Uudenmaan Erätulien yhteydessä. Tänä vuonna kunta ei poikkeuksellisesti järjestä erikseen joulun avajaisia.

Uudenmaan Erätulet järjestetään nyt 28. kertaa. Ensimmäiset Erätulet järjestettiin vuonna 1990 Artjärvellä. Tapahtuma järjestetään vuorotellen eri Uudenmaan kunnissa ja järjestämisvuoro on edennyt aakkosjärjestyksessä. Nyt on viimein Sipoon vuoro. Tapahtuma on saanut nimensä siitä, että jo ammoisina aikoina ihmiset kerääntyivät kaamosajan alkaessa sytyttämään tulia ja muistelemaan mennyttä vuotta.

Erätuliin on kutsuttu kaikki tapahtumapaikkakunnan järjestöt ja yhteisöt, joiden toimintaan luonto liittyy. Osallistuvilta järjestöiltä ei peritä mitään maksuja. Jos jokin sipoolainen luontoon liittyvä yhdistys haluaa vielä tulla mukaan, voi yhdistys ilmoittautua mahdollisimman pian Carola Juseliukselle (puh. 09 2353 6211 tai carola.juselius@sipoo.fi).

Carola Juseliukselta voi myös varata joulumyyjäisiin pöytiä ja kuorot tai muut halukkaat esiintyjät voivat olla yhteydessä häneen (puh. 09 2353 6211 tai s-postitse carola.juselius@sipoo.fi). Myyntipaikkoja on sekä sisällä että ulkona. Ulos tulee ottaa oma pöytä tai teltta mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot:
Carola Juselius, puh. 09 2353 6211, carola.juselius@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
22.11.2017