< Ajankohtaista
03.06.2016

Taskukokokoinen matkailukartta Sipoosta nyt saatavilla

Sipoosta on saatavilla uusia painettuja karttoja. Sipoosta on tehty taskukokoon taittuva ilmainen matkailukartta. Matkailukartan lisäksi Söderkullasta ja Nikkilästä on laadittu repäisykartat. Saatavilla on myös Itä-Uudenmaan melontakartasto.

Matkailukarttaan on merkitty Sipoon matkailukohteita ja muita matkailijoita kiinnostavia palveluita. Matkailukartta on pienen kokonsa vuoksi helppo ottaa mukaan taskuun tai käsilaukkuun.

Repäisykartoissa esitetään taajamien tärkeimpiä palveluita ja nähtävyyksiä. Sipoon matkailukarttaa ja repäisykarttoja saa ilmaiseksi. Niitä on saatavilla Kuntalasta, Sosiaali- ja terveysasemalta sekä Nikkilän ja Söderkullan kirjastoista. Lisäksi matkailukarttoja annetaan jaettavaksi kartassa ilmoittaneille yrityksille.

Repäisykartat ovat myös tulostettavissa kunnan nettisivuilla osoitteessa www.sipoo.fi/fi/kartat.

Itä-Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen julkaisema painettu Itä-Uudenmaan melontakartasto on ostettavissa Kuntalasta (Iso Kylätie 18) 5 eurolla. Kartastoa voi myös katsella tai sen voi ladata sovelluksena ilmaiseksi osoitteesta http://www.melontakartta.fi/.

Karttavalikoimaan on tulossa lähiviikkoina myös saaristokartta, joka kokoaa keskeiset saaristokohteet Sipoossa.

 


Viimeksi muokattu
03.06.2016