Lövhyddan

Lövhyddan on Sipoon kunnan omistama merenrantahuvila saunoineen Kalkkirannassa.​ Tilaa vuokrataan yksityisten, yhdistysten ja yritysten virkistys-, kokous- ja juhlatoimintaan.​ Työllisyysyksikkö Risteys vastaa Lövhyddanin ajanvarauksista sekä alueen kunnossapidosta ja siisteydestä.

Kohdetta vuokrataan ensisijaisesti sipoolaisille yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Vuokran suuruus on 200 euroa (sis. alv 24 %) päivä / vuorokausi. Arkisin vuokra-aika alkaa klo 9.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 8.00. Koko viikonlopun sisältävässä tilavarauksessa vuokra-aika alkaa perjantaina klo 13.00 ja päättyy maanantaina klo 8.00. Viikonloppuvarauksen hinta on 400 euroa (sis. alv 24 %). Poikkeusaikatauluista sovitaan erikseen varausta tehdessä. Rakennuksia ei voi varata tunti- tai iltakäyttöön.

Vuokrauksen hintaan ei sisälly astioita, pöytäliinoja, pyyhkeitä, laudeliinoja, tyynyjä, peittoja, liinavaatteita jne. Vuokraaja tuo myös omat WC- ja talouspaperit. Polttopuita löytyy kiinteistöltä.

Yhteystiedot

Puhelin

Työllisyysyksikkö Risteys

+358 401914435

Käyntitiedot

Kassivikintie 99, 01180 Kalkkiranta