Lövhyddan

Lövhyddan on Sipoon kunnan omistama merenrantahuvila saunoineen Kalkkirannassa. Tilaa vuokrataan yksityishenkilöiden, yhdistysten ja yritysten virkistys-, kokous- ja juhlatoimintaan. Alue toimii itsepalveluperiaatteella. Työllisyyspalvelut vastaa Lövhyddanin ajanvarauksista sekä alueen kunnossapidosta.

Lövhyddan on vuokrattavissa 1.5.-30.9.2024.

Varaukset tehdään sähköisesti Timmin kautta, perjantai 1.3.2024 klo. 8:00 alkaen.

Varaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä arkisin. Varaus astuu voimaan vasta kun olet saanut vahvistuksen sähköpostiin.

Puhelimitse, tekstiviestitse ja sähköpostitse tulleita varauksia ei huomioida.

Kohdetta vuokrataan ensisijaisesti sipoolaisille yrityksille, yhdistyksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Vuokran suuruus on 200 euroa (sis. alv 24 %) päivä / vuorokausi. Arkisin vuokra-aika alkaa klo. 10.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 8.00. Koko viikonlopun sisältävässä tilavarauksessa vuokra-aika alkaa perjantaina klo. 13.00 ja päättyy maanantaina klo. 8.00. Viikonloppuvarauksen hinta on 400 euroa (sis. alv 24 %). Varaukset laskutetaan jälkikäteen, kerran kuussa. Tehty tilavaraus tulee peruuttaa mahdollisimman pian ennen varausajankohtaa puhelimitse.

Rakennuksia ei voi varata tunti- tai iltakäyttöön ja saunaa ei voi varata erikseen.

Vuokrauksen hintaan ei sisälly pöytäliinoja, pyyhkeitä, laudeliinoja, tyynyjä, peittoja, liinavaatteita jne. Vuokraaja tuo myös omat WC- ja käsipaperit. Polttopuita löytyy kiinteistöstä.

Keittiön kaikkia astioita saa käyttää ja astioita löytyy n. 40 hengelle. Keittiössä on hella/uuni, kahvinkeittimet, vedenkeitin, jääkaappi, pakastin ja tiskikone. Pihalla on kaksi grilliä.

Sipoon kunnan vapaa-ajanjaosto on määritellyt alueen enimmäismääräksi 36 henkilöä, mikäli vuokraukseen sisältyy yöpyminen. Yläkerran majoitustiloissa saa yöpyä enintään 20 henkilöä. Ilman yöpymistä enimmäismäärä alueella saa olla 65 henkilöä.

Avaimet on saatavilla vuokrakohteessa avainsäiliöstä, joka sijaitsee saunarakennuksen ulkoseinällä. Koodi siihen ilmoitetaan puhelimitse vuorokausi ennen varausajankohtaa.

Vuokraajan vastuulla on huolehtia tilojen ja piha-alueen loppusiivouksesta. Siivoustarvikkeet löytyvät vuokrakohteesta.

Loppusiivouksen ja yleisen siisteyden laiminlyönnistä veloitetaan erillishinnaston mukainen hinta.

Peruutukset, lisätiedot ja apua ongelmatilanteissa saat Työllisyyspalveluista arkisin klo. 9-15.

Yhteystiedot

Puhelin

Työllisyysyksikkö Risteys

+358 401914435

Käyntitiedot

Kassivikintie 99, 01180 Kalkkiranta