Valaistus

Katuvalo pimeänä? Sipoossa katuvalaistuksen hoidon ja ylläpidon tehtäviä hoitaa Uudenmaan Verkonrakennus Oy. Havaitut viat, rikkoontumiset ja häiriöt tulee ilmoittaa suoraan palveluntuottajalle sähköpostitse katuvaloviat.sipoo@uvr.fi. Huomaathan mainita ilmoituksessa kunnan, katuosoitteen sekä vian laadun.

Ilmoitetut viat siirtyvät palveluntuottajan toimenpidelistalle ja ne korjataan niiden kiireellisyyden mukaan tai seuraavan huoltokierroksen yhteydessä.

Katuvalot ovat Sipoossa LED-valoja, jotka säästävät energiaa, ovat ympäristöystävällisiä ja lisäävät turvallisuutta sekä asumisviihtyvyyttä. LED-lamput ovat tällä hetkellä nopeimmin kehittyvä valonlähde. Hyvin toimiva LED-katuvalaistus lisää myös asumisviihtyvyyttä, sillä ledin etuna on kirkas, tasainen ja hyvälaatuinen valo. Lisäksi parempi valaistus lisää turvallisuutta ja luo turvallisuuden tunnetta.

Toimi näin

Jos havaitset toimimattoman tai rikkoutuneen katuvalon tai muun häiriön valaistuksessa, ilmoita asiasta sähköpostitse Uudenmaan verkonrakennukselle katuvaloviat.sipoo@uvr.fi. Huomaathan mainita ilmoituksessa kunnan, katuosoitteen sekä vian laadun.