Musiikkiopisto Sipoossa

Lähde mukaan musiikkiharrastukseen Sipoossa!  

Sipoossa voi opetalla pianon, harmonikan, kitaran, ukulelen, sähkökitaran, sähköbasson, rumpujen, viulun, alttoviulun, sellon, huilun, oboen, klarinetin, saksofonin, trumpetin, pasuunan, tuuban ja baritonitorven soittoa, laulua sekä musiikkiteatteria.  

Vaihtoehtoja musiikkiharrastukseen on huima määrä.  

Harrastuksen voit aloittaa ilmoittautumalla mukaan mieleiseesi soittimeen, laulutunneille tai erilaisiin ryhmiin. Voit tulla myös kokeilemaan soittimia tai laulamista kolmen kerran kokeilussa.  

Porvoonseudun musiikkiopisto

 

Musiikkiharrastuksen aloittaminen Sipoossa  

 

Alle kouluikäisille upea tapa harrastaa musiikkia on muskari. Sopivia ryhmiä löytyy alle vuoden ikäisistä lapsista aina esikouluikäisille asti. Muskarissa lapsi pääsee laulamaan, soittamaan, liikkumaan kuuntelemaan ja loruttelemaan.  

Tutustu muskariin

 

Kouluikäiset lapset ja nuoret voivat ilmoittautua mukaan valmentavaan opetukseen. Valmentavasta opetuksesta voi jatkaa joko perusopetukseen tai valinnaisiin opintoihin. 

 Tutustu harrastusvaihtoehtoihin

 

Aikuisille musiikkiharrastus onnistuu helposti avoimien opintojen kautta. Avoimista opinnoista on helppo valita mieleiset kurssit, orkesterit ja soittotunnit. Voit aloittaa uuden harrastuksen, tai tulla jatkamaan harrastusta vaikkapa erilaisiin orkestereihin tai yhtyeisiin.  

Lue lisää avoimista opinnoista

 

Kolmen kerran kokeilu tarjoaa helpon tavan kokeilla musiikkiharrastusta. Saat kolme omaa soittotuntia valitsemastasi soittimesta.  

Lue lisää kolmen kerran kokeilusta

 

Yhteismusisointia on tarjolla niin soittoharrastuksen aloittajille kuin jo pidemmällä oleville harrastajille. Yhteissoittoa pääset harrastamaan musiikkiverstaissa, Ocarina-kuorossa, jousiorkesteri Sibboniettassa, kolmessa Puhallinorkesterissa, Sipoo Jazzbändissä ja lukuisissa pienissä kokoonpanoissa. Järjestämme säännöllisesti tapahtumia, joissa yhtyeet pääsevät esiintymään.  

 

Yhteystiedot

Kanslia

puh: 019-520 2549

musiikkiopisto@porvoo.fi

Laura Attila, johtava opettaja

puh: 040-358 4642

laura.attila@porvoo.fi