Influenssaa on liikkeellä enemmän kuin kertaakaan koronapandemian aikana – rokotteen voi edelleen ottaa, jos se on vielä saamatta

Ajanvaraus
Kaikki 6 kuukautta täyttäneet – alle 7 vuotiaat lapset sekä raskaana olevat

Lasten influenssarokotteen sekä raskaana olevan rokotuksen voi saada tavallisen neuvolakäynnin yhteydessä tai ilman ajanvarausta neuvolan walk in-ajalla Nikkilän neuvolassa maanantaisin klo 8-9 sekä Söderkullan neuvolassa keskiviikkoisin klo 8-9.
Riskiryhmien lähipiiriin kuuluvat henkilöt voivat saada ilmaisen rokotteen samalla neuvolakäynnillä. Huomioikaa että jokaisella tulee olla oma rokotusaika varattuna. Mikäli tarvitsette useamman rokotusajan, suosittelemme varaamaan nämä oman terveydenhoitajanne kautta.

7 vuotta täyttäneet riskiryhmiin kuuluvat henkilöt

Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla sekä Söderkullan apteekin terveyspiste Söderpointissa, ajanvaraus ensisijaisesti Internetin kautta osoitteessa Internet ajanvaraus (sipoo.fi) tai puhelimitse 09 2353 6001 arkisin klo 9–15. Rokotuksen voi saada myös jo varatun tavallisen vastaanottokäynnin yhteydessä.
Rokotusajat koskevat myös henkilöitä, jotka ovat itse ostaneet rokotteen apteekista.

Pyydämme välttämään muiden terveysasioiden hoitamista rokotuskäynnin yhteydessä

Influenssaa on liikkeellä enemmän kuin kertaakaan koronapandemian aikana – rokotteen voi edelleen ottaa, jos se on vielä saamatta – Uutinen – THL
Influenssarokote – THL

Viimeksi muokattu 04.07.2022