Ensimmäiselle walk-in-koronarokotusvastaanotolle saapui peräti 24 rokotettavaa, seuraava mahdollisuus saada ensimmäinen koronarokote ilman ajanvarausta on torstaina 29.7. kello 12–14

Vain ensimmäistä koronarokotetta varten 

Ajanvaraukseton eli niin sanottu walk-in-koronarokotusvastaanotto on avoinna kaikille, jotka eivät vielä ole saaneet yhtään koronarokoteannosta. Ilman ajanvarausta ei voi toisin sanoen saada toista eli tehosterokoteannosta. Mukaan vastaanotolle tarvitaan henkilöllisyystodistus tai KELA-kortti. 

Seuraava walk-in-rokotusaika torstaina 29.7. kello 12–14  

Sipoon kunnan toinen ajanvaraukseton koronarokotusvastaanotto on avoinna torstaina 29.7. kello 12–14. Vastaanotto järjestetään samassa paikassa kuin ensimmäinen, tiistain 27.7. vastaanotto, eli Nikkilän sote-keskuksen P-kerroksessaFysioterapian käytävällähuoneessa numero 3 

Lisää walk-in-rokotusvastaanottoja suunnitellaan 

-Jos näyttää siltä, että tilausta näille ensimmäisen koronarokoteannoksen ajanvarauksettomille vastaanotoille on, voidaan niitä järjestää jatkossakin, kertoo palvelupäällikkö Pernilla Eriksén Aikuisten ennalta ehkäisevistä terveyspalveluista.  

Seuraava mahdollisuus järjestää walk-in-rokotusvastaanotto on viikon 31 loppupuolella, josta tiedotetaan erikseen lähempänä.  

Yhteystiedot 

Nikkilän sosiaali- ja terveysasema
Jussaksentie 14
Nikkilä 

Linkit 

Nikkilän sosiaali- ja terveyskeskus 

Koronarokotukset 

Sipoon kunnan koronaviruksen teemasivut 

Viimeksi muokattu 28.07.2021