Koululaisten ja opiskelijoiden terveyspalvelut

Koululaisten ja opiskelijoiden terveyspalveluihin eli opiskeluhuoltoon kuuluvat koulu- ja opiskeluterveydenhuollon palvelut sekä psykologi- ja kuraattoripalvelut.

Opiskeluhuollon palveluita on saatavilla esiopetuksessa, perusopetuksessa, ammatillisessa koulutuksessa ja lukiokoulutuksessa.

Kouluterveydenhuollon palvelut syyslukukaudella 2022

Lukuvuoden alkaessa kouluterveydenhuollossa on henkilöstövajetta ja syksyn aikana rekrytointia jatketaan. Terveydenhoitajat työskentelevät toistaiseksi keskitetysti Nikkilän terveysasemalla, Nikkilän Sydämessä ja Sipoonlahden koululla (Miili).

Tavoitat kouluterveydenhoitajan tarvittaessa kouluterveydenhuollon keskitetystä puhelinnumerosta p. 09-2353 6027 arkisin klo 12-13:00.

Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata aikoja alla oleviin palveluihin osoitteessa mediatri.fi, valitkaa Palvelu: Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto

  • soittopyyntö
  • kontrolliaika (esim. kasvun seurantaa varten)

Terveystarkastuksista tiedotamme tarkemmin Wilman kautta. Jokaiselle koululle on nimetty terveydenhoitaja Wilmassa yhteyshenkilöksi viimeistään viikon 33 aikana. Hänen kanssaan voi kiireettömissä asioissa viestiä Wilmassa ja viesteihin vastataan kohtuullisessa ajassa.

Akuuteissa terveysasioissa otathan yhteyden Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalle p. 09-23536001