Första walk-in-coronavaccineringsmottagningen lockade rent av 24 personer på plats, följande möjlighet att få sin första coronavaccindos utan tidsbokning är torsdagen den 29 juli klockan 12–14

Endast för första vaccindosen  

Den så kallade walk-in-coronavaccinationsmottagningen är öppen för alla, som inte ännu fått en enda coronavaccindos. Utan tidsbokning kan man med andra ord inte få den andra elle rå kallade boostervaccindosen. Med till mottagningen behöver man identitetsbevis eller FPA-kort.  

Följande walk-in-vaccinationstid på torsdag 29 juli klockan 12–14  

Sibbo kommuns andra coronavaccinationsmottagning, som inte kräver förhandsanmälan, har öppet torsdagen den 29 juli klockan 12–14. Mottagningen ordnas på samma plats som den första, tisdagen den 27 julis mottagning, det vill säga i Nickby social- och hälsovårdscentral, på P-våningen, i Fysioterapins korridorrum nummer 3 

Ytterligare walk-in-vaccinationstider planeras 

-Om det ser ut att det finns ett behov för dessa första vaccindosens vaccinationsmottagningar, som inte kräver tidsbokning, kan sådana ordnas även framöver, berättar servichef Pernilla Eriksén från Förebyggande hälsotjänster för vuxna.  

Följande möjlighet att ordna en så kallad walk-in-coronavaccinationsmottagning är i slutet av vecka 31, om det följer mera information närmare.  

Kontaktuppgifter 

Nickby Social- och hälsovårdsstation 
Jussasvägen 14
Nickby 

Länkar 

Nickby social- och hälsovårdsstation 

Coronavaccineringar 

Sibbo kommuns temasidor om coronaviruset 

Senast uppdaterad 28.07.2021