Media och sociala media

Aktuellt

24.04.2018

Fosterfamiljer i Sibbo eller nära Sibbo: Är Du och dina familjemedlemmar intresserade av naturupplevelser och av att röra på sig? - Hälsoskogen kallar!

Sibbo kommun, Stiftelsen för SOS-barnbyar samt Luonnontie Oy ordnar professionellt ledda Hälsoskogsutflykter med hälsofrämjande effekter.

Nyhet

23.04.2018

Sibbo och Lembois ”digisparrar” varandra i framtiden

Sibbo kommun och Lembois kommun gör nu samarbete för att utveckla digitalisering. Kommunerna samarbetar och sparrar varandra bland annat med att genomföra digitala projekt samt att ta i bruk nya verksamhetssätt och teknologier.

Nyhet

20.04.2018

Vill du blogga på #MySipoo?

#MySipoo är en bloggportal och interaktionskanal för kommuninvånare. Sibbo kommun och HSS Media driver #MySipoo.

Nyhet

19.04.2018

Förberedande arbeten för byggnadsprojekten pågår på parkområdet invid Nickby Hjärta

Folk som rör sig på parkområdet och på gång- och cykellederna väster om Nickby Hjärta mellan skolan och höghus uppmanas till försiktighet.

Nyhet

17.04.2018

Sibbo kommun börjar publicera ett nytt nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer i Sibbo direkt till din egen e-post? Beställ kommunens nya nyhetsbrev som samlar i ett och samma paket kommunens nyaste meddelanden och kungörelser samt kommande evenemang i Sibbo!

Nyhet

16.04.2018

Sibbo kommun inleder försäljning av Sibboprodukter

Kaffet hålls ångande i en Sibbo-termosflaska, ett Sibbo-sittunderlag gör matpausen bekvämare och du kan ta med allt du behöver på skogsstigen i en Sibbo-tygkasse. Kommunen inleder försäljning av Sibboprodukter som är dekorerade med Sibbos nya logotyp eller mönster.

Nyhet


Kontaktuppgifter

Du hittar kommunens alla kontaktuppgifter här. Ledningsgruppens kontaktuppgifter finns här.

Informatör

Sibbo kommuns informatör samarbetar med media i frågor gällande information, kommunikation och kommunens aktuella ärenden.

Paula Ropponen
Informatör
Paula Ropponen
Sockengården
+358401914598
Senast ändrat 23.04.2018