Vi har nu fylllt våra sommarjobbplatsen för sommaren 2018.

Suomeksi

Ett sommarjobb i Sibbo erbjuder intressanta uppgifter i en serviceinriktad och innovativ miljö.

Sibbo kommun erbjuder i år jobb för cirka 40 ivriga sommarjobbare, främst under perioden 1.5.–31.8. Sommarjobb erbjuds inom städarbete och parkarbete samt inom hälso- och sjukvårdstjänster som till exempel sjukskötare, närvårdare och lokalvårdare. En del av parkarbetarna kan börja jobbet redan i början av maj och en säsongarbetare tidigare på våren. För parkarbete förutsätter vi minst 16 års ålder och för vikariat i hälso- och sjukvårdstjänster arbetserfarenhet och studier inom området.

Ansökningarna till kommunens sommararbetsplatser lämnas elektroniskt via Kommunrekry senast 17.2.2019 kl. 20. Sök sommarjobb inom vården här och städarbete och parkarbete här.

Sibbo kommun deltar också i år i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb 2019!

Kom och sök jobb hos oss!

 

Sommararbetssedlar 2019

Sibbo kommun delar också för sommaren 2018 sommararbetssedlar till företag och föreningar i Sibbo som ger unga sommarjobb. Syftet med stödet är att ge ungdomarna en möjlighet att få arbetserfarenhet för framtiden.

Sommararbetssedelns värde är 150 euro (2 veckor) eller 250 euro (4 veckor).

Förteckning över  företag och föreningar som anställer ungdomar med kommunens sommararbetssedel visas på denna sida på vecka 8.

Tilläggsinfo om sedeln finns här.

Den unga skaffar själv en arbetsplats hos en sådan arbetsgivare som har fått en eller flere sommararbetssedlar.Senast ändrat 06.02.2019