Suomeksi

Öppen arbetsansökan

Om du är intresserad av att jobba inom Sibbo kommun, kan du lämna i en ansökan via Kommunrekry.

Om du är intresserad av vikariat inom kommuns småbarnstjänster eller utbildningstjänster, dvs av korta arbetsförhållanden som publiceras via vikariekalendern och sms, vänligen lämna din ansökan via Kommunrekry och Sökanden - Söker du vikariat - Sök vikariat i kommunerna , välja "Sipoo" i mellanlägg "Kiinnostus - Alue/kunta" ja "Työnantajaorganisaatiot, jossa haluan työskennellä" och kontakta kommunens rekryteringssakkunnig att komma överens om en tid för en intervju. 

Om det för närvarande inte finns någon lämplig plats bland de lediga arbetsplatserna, kan du lämna in en öppen arbetsplatsansökan till kommunerna genom att registrera dig på webbplatsen www.kuntarekry.fi/sv  under punkten "Registrera här" och sen "Öppen ansökan". En öppen ansökan är i kraft sex månader. Arbetsgivarna kan använda sig av öppna ansökningar för t ex tidsbundna arbetsförhållanden.

Obs! Om du under den tiden ändå hittar en plats hos oss som intresserar dig, ska du inom utsatt tid skicka in en ansökan för just den platsen. Den här öppen ansökan eller andra tidigare ansökningar beaktas inte när det gäller en specifik arbetsplatsannons som du hittar via "Lediga arbetsplatser" på Sibbo webbsidan.  

Arbetssökande kan i Öppen ansökan lagra följande uppgifter om sig själv: namn, kontaktuppgifter, arbetserfarenhet, avlagda examen, övrig utbildning och fortbildning, kompetenser, kommuner, organisationer och uppgiftsområden som du är intresserad av, eventuella bilagor, lagringstid som arbetssökande definierar samt tillgänglighetsuppgifter om det är fråga om ett vikariat/kortjobb. Även uppgifterna i det fria textfältet lagras.

Senast ändrat 08.09.2017