RSS
30.09.2020

Barnatillsyningsmannens klientuppgifter i Sibbo lagrades på fel ställe

Sibbo kommun har upptäckt en dataskyddsbrist i hur barnatillsyningsmannens klientuppgifter har lagrats. Kommunen har omedelbart skyddat personuppgifterna, gjort en anmälan om en personuppgiftsincident till dataombudsmannens byrå och vidtagit åtgärder för att informera sakägarna i ärendet.
30.09.2020

En elev i Sipoonlahden koulu smittad av coronaviruset – cirka 100 elever i karantän

En elev i Sipoonlahden koulu i Sibbo har konstaterats vara smittad av coronaviruset. Eleven deltog i undervisningen måndagen den 21 september innan symptomen bröt ut, och de elever och anställda som vistats i samma lärby har eventuellt exponerats för coronaviruset. Lärbyn omfattar förskoleundervisningen och årskurserna 1–2. Sammanlagt sätts cirka hundra personer i karantän på grund av exponeringen, dvs. de elever och anställda som exponerats för coronaviruset i lärbyn. Alla personer som exponerats för viruset har uppmanats stanna hemma redan i dag. De exponerade barnen är i karantän, men karantänen gäller inte barnens familjer.
Taggar: skolor
25.09.2020

Personer som besökt Box Café & Grill i Sibbo uppmanas att övervaka sitt hälsotillstånd mycket noga i händelse av coronaexponering

En person som intog en måltid i Box Café & Grill i Sibbo lördag 19.9.2020 ungefär kl. 18.30–19 har senare konstaterats vara smittad av coronaviruset. Personer som exponerats i nära kontakt har kontaktats och försatts i karantän, men även andra personer som besökte matstället kan ha exponerats för coronaviruset.
24.09.2020

Rosk'n Roll meddelar: Använd trädgårdsavfallet själv eller för det sorterat till avfallsstationen

Trädgårdsavfall som uppkommer under höstens trädgårdsarbeten lönar sig i första hand att utnyttja på den egna gården. Ifall det uppstår överlopps avfall kan det föras rätt sorterat till Rosk’n Rolls avfallsstation.
23.09.2020

Förnyad sibbo.fi nu i testbruk – testa den virtuella kundrådgivaren

Sibbo kommuns webbtjänster förnyas i sin helhet. Den förnyade webbplatsen sibbo.fi som öppnats idag (23.9.2020) är nu i testbruk och kan användas vid sidan om den nuvarande webbplatsen. Den nya versionen ersätter senare den gamla i sin helhet.
22.09.2020

Stefan Lindfors konstverk Spiritus Lux lyser upp miljön i Ådalen i Sibbo

Nickbys omgivning i Sibbo kompletteras med ännu ett offentligt konstverk. Konstnär Stefan Lindfors skulptur Spiritus Lux har placerats i Ådalen och man kommer nu fritt åt att beundra den.
Taggar: kultur