< Aktuellt
20.05.2020

Omröstningen om planerna för Nickby centralpark pågår för fullt!

Omröstningen om planerna för Nickby centralpark pågår för fullt!
OMRÖSTNINGEN STÄNGD. Den sista omröstningen angående Nickby centralpark har börjat. Du kan rösta med den kostnadsfria mobilappen CHAOS Crowd fram till 24.5.2020 samt per telefon 19.5. Det går också att bekanta sig med materialet i träpaviljongen, som ligger bakom byggplatsen för tillbyggnaden till skolan Nickby Hjärta.

Under våren har det gjorts en kartläggning om hur Sibboborna använder parken samt om hur det går att öka parkanvändningen. Det har gjorts olika planer för Nickby centralpark på basis av invånarnas önskemål och idéer. De mest populära idéerna är med i förslagen och det har gjorts en kostnadsberäkning för dem. Nu har kommuninvånarna en möjlighet att rösta på sina favoriter bland förslagen och på så vis påverka Nickby centralparks framtid. Vilka funktioner vill du definitivt ha i parken? Bekanta dig med materialet och rösta på dina favoriter!

Du kommer till materialet via den här länken.

Gör dina val så att summan blir högst 600 000 €. Då kommunens budget för de närmaste åren bekräftas kan det påverka parkens budget under förverkligandet.

Den huvudsakliga omröstningen för den involverande budgeteringen sker via appen CHAOS Crowd. Det är enkelt att rösta! Ladda ner den kostnadsfria appen CHAOS Crowd till din mobil, bekanta dig med idéerna och svara på INBU-enkäten om Nickby centralpark för att lämna in din röst. Det går också att kommentera de olika alternativen i appen CHAOS Crowd. Instruktioner för nedladdning av CHAOS Crowd finns på den här länken. Omröstningen stänger söndag 24.5.

Vi har även telefonjour tisdag 19.5 kl. 12–15. Då kan Sibbobor få mer information och lämna sin röst.

Telefonmottagning / röstning på följande nummer:

040 184 9631 Maria Mäntylä / Sibbo kommun
050 499 4820 Ina Westerlund / Nomaji maisema-arkkitehdit Oy (svenska)
044 066 4666 Anni Hapuoja / Et May Oy

Läs mer om projektet Sibbo bygger och utvecklar sidor.

Tilläggsinformation:

Planerare Maria Mäntylä
maria.mantyla@sibbo.fi


Senast ändrat
25.05.2020