< Aktuellt
17.06.2019

Anmäl ditt evenemang i Sibbo till kommunens evenemangskalender

Anmäl ditt evenemang i Sibbo till kommunens evenemangskalender
Ordnar du ett evenemang för allmänheten i Sibbo? Du kommer väl ihåg att anmäla ditt evenemang även till kommunens evenemangskalender på sibbo.fi.

Evenemang i evenemangskalendern får synlighet på webbplatsens sibbo.fi framsida. Vem som helst kan anmäla ett evenemang som ordnas i Sibbo till evenemangskalendern. Till evenemangskalendern välkomnas alla slags evenemang som är öppna för allmänheten och ordnas i Sibbo samt som erbjuder deltagarna program, upplevelser eller aktiviteter. Annonser om politiska evenemang eller om tillställningar som strävar enbart efter att höja försäljningen av någon produkt eller tjänst publiceras inte i kalendern.

Du kan anmäla ditt evenemang via länkarna nedan:
Anmäl ett endagsevenemang
Anmäl ett flerdagsevenemang

Du kan även bifoga ett foto som beskriver ditt evenemang. Du kommer väl ihåg att berätta åtminstone när och var ditt evenemang tar plats (datum, klockslag och adress) samt vad evenemanget handlar om. Berätta också om evenemanget är avgiftsbelagd och vad inträdet då kostar.

Evenemangets uppgifter publiceras i kalendern med några vardagars fördröjning. Anmälaren ansvarar för att uppgifterna stämmer. Evenemangskalendern publiceras både på svenska och finska, men kommunen kan inte erbjuda översättningstjänster för evenemangsinformationen. Om du anmäler ditt evenemang enbart på ett språk, publiceras uppgifterna enbart på det språket.

Mer information:
Informatör Paula Ropponen, 040 191 4598, paula.ropponen@sibbo.fi

 


Senast ändrat
17.06.2019