< Aktuellt
05.05.2015

Hyr en egen odlingslott i bibliotekets park

Sibbo huvudbibliotek erbjuder under sommarmånaderna möjligheten att hyra odlingslådor. I parken intill biblioteket ordnas också andra roliga uteaktiviteter under sommaren!

Odlingslådorna intill biblioteket kan hyras mellan maj och augusti. Lådornas storlek är 120 x 100 cm och hyran för hela sommarperioden ända till slutet av augusti är 20 euro. Det finns totalt 10 odlingslådor som hyrs ut enligt reserveringsordning. Tilläggsinformation och reserveringar: kulturproducent Pamela Brunila, pamela.brunila@sipoo.fi eller 09 2353 7027.

I parken kommer det från och med juni att finnas bänkar, campingstolar och hängmattor att låna samt ett urval utespel. I parken finns trådlös nätförbindelse och man kan också köpa kaffe. Varför inte flytta kontoret eller mötet utomhus och njuta av den friska luften?

Sommarsäsongen avslutas i slutet av augusti med den tokiga byfesten Helt Dåbråt! där vem som helst får uppträda med vad som helst och var som helst! Mera information om dessa aktiviteter ges närmare sommaren.

 

Tilläggsinformation: Kulturproducent Pamela Brunila, tfn 09 2353 7027


Senast ändrat
05.05.2015