Vammaispalveluiden yhteystiedot

Vammaiselle henkilölle ja hänen läheisilleen on olemassa paljon erilaisia palveluja.

Usein palvelut voidaan toteuttaa kaikille kuntalaisille kuuluvilla peruspalveluilla ja yhteistyössä eri tahojen kanssa. Jos peruspalvelut eivät riitä, voidaan palveluja myöntää myös vammaispalvelu- tai kehitysvammaisten erityishuoltolain mukaan. Vammainen henkilö voi saada apua ja ohjausta vammaispalveluiden työntekijöiltä juuri hänelle sopivien palvelujen ja tukimuotojen löytämiseksi.

Vammaispalveluiden henkilökohtaiset asiakastapaamiset järjestetään ajanvarauksen perusteella.

1.1.2023 alkaen palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

1.1.2023 alkaen tästä palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue. Saat kaikki ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sosiaali- ja terveyspalveluista sekä ohjeet asiointiin hyvinvointialueen verkkosivuilta 1.1.2023 alkaen: itauusimaa.fi .

Perustiedot hyvinvointialueen palveluista saat vielä toistaiseksi Sipoon kunnan verkkosivuilta. Hyvinvointialueen verkkosivustolle lisätään perustiedot palveluista myöhemmin keväällä.

Palvelu jatkuu samoissa toimipaikoissa kuin ennenkin. Henkilökunta siirtyy hyvinvointialueen palvelukseen. Henkilökunnan käytössä olevat matkapuhelinnumerot säilyvät pääsääntöisesti ennallaan. Henkilökunnan sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@itauusimaa.fi.