Päiväkeskus ikääntyville

Päiväkeskus on tarkoitettu pääasiassa yli 65-vuotiaille kotona asuville, jotka toivovat arkeensa lisää sisältöä. Päivän ohjelma muodostuu asiakkaiden mielenkiinnon kohteista. Keskustelujen, pelailun, ulkoilun, liikunnan, tanssin, laulun, leivonnan, kulttuurin, taiteen ja retkien avulla harjoitetaan sekä keho että mieltä. Päivän aikana sinulla on myös mahdollisuus kuntoilla kuntosalilla, halutessasi ohjaajan kanssa.

Asiakas saa itse valita mihin päivän ohjelmiin haluaa osallistua. Päivän aikana voit myös esimerkiksi hoitaa omia asioita kylällä, käydä tervehtimässä vanhaa tuttua tai tehdä käsitöitä. Kokopäivän ohjelmaan sisältyvät aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvit.

1.1.2023 alkaen palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

1.1.2023 alkaen tästä palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue. Saat kaikki ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sosiaali- ja terveyspalveluista hyvinvointialueen verkkosivuilta 1.1.2023 alkaen: itauusimaa.fi .

Perustiedot hyvinvointialueen palveluista saat vielä toistaiseksi Sipoon kunnan verkkosivuilta. Hyvinvointialueen verkkosivustolle lisätään perustiedot palveluista myöhemmin keväällä.

Toimi näin

Mikäli olet kiinnostunut päiväkeskuksen toiminnasta, ota yhteyttä päiväkeskukseen ja sovi tutustumiskäynnistä. Tutustumiskäynti on ilmainen, maksat ainoastaan omavastuun mahdollisesta kuljetuksesta.