Osasto 4 (Akuutti- ja kuntoutusosasto)

Väistötilojen osoite:

Kotokartano, Kaakkumäentie 1-3, 04600 Mäntsälä.

Sisänkäynti on pääoven vasemalla puolella.

Kotokartano sijaitsee Mäntsälän terveyskeskuksen vieressä.

Osastolla hoidetaan potilaita, jotka tulevat joko kotoa päivystyksen kautta tai jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta. Potilaspaikkoja on 28.

Potilaan hoidosta ja kuntoutumisesta vastaa moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu lääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja. Tilojen siisteydestä vastaavat laitoshuoltajat.

Asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä, omatoimisuuteen tukevalla sekä kuntouttavalla työotteella tavoite on kuntouttaa potilas mahdollisimman pian kotiin. Osasto toimii tiiviissä yhteistyössä fysioterapian ja kotihoidon kanssa.

1.1.2023 alkaen palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

1.1.2023 alkaen tästä palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue. Saat kaikki ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sosiaali- ja terveyspalveluista hyvinvointialueen verkkosivuilta 1.1.2023 alkaen: itauusimaa.fi .

Perustiedot hyvinvointialueen palveluista saat vielä toistaiseksi Sipoon kunnan verkkosivuilta. Hyvinvointialueen verkkosivustolle lisätään perustiedot palveluista myöhemmin keväällä.

Palvelu jatkuu samoissa toimipaikoissa kuin ennenkin. Henkilökunta siirtyy hyvinvointialueen palvelukseen. Henkilökunnan käytössä olevat matkapuhelinnumerot säilyvät pääsääntöisesti ennallaan. Henkilökunnan sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@itauusimaa.fi.

Toimi näin

Osasto 4:ssä (Akuutti- ja kuntoutusosastolla) voi vierailla tarvittaessa, mutta vierailuista tulee aina sopia etukäteen henkilökunnan kanssa ja vierailuja toivotaan tehtävän vielä mahdollisimman vähän.

Kenelle ja millä ehdoin

Maksullisuuden tiedot

Maksullinen

Hoidosta peritään voimassaolevan taksan mukainen maksu.