Neuvolan psykologipalvelu

Neuvolan psykologipalvelut tukevat lapsen tervettä kehitystä ja vanhemmuutta. Palvelu on tarkoitettu sipoolaisille alle kouluikäisille lapsille ja heidän huoltajilleen. Palvelu on luottamuksellinen ja maksuton.

Neuvolapsykologiin voit olla yhteydessä kun

  • lapsesi pelot, herkkyys, haastava käytös, keskittymisvaikeudet tai tunteiden säätelyn pulmat huolestuttavat
  • lapsellasi on vaikeuksia päiväkodissa tai ryhmätilanteissa
  • raskauteen, synnytykseen tai lapsiperheen arkeen liittyvät asiat huolestuttavat
  • vanhemmuuteen liittyvät asiat askarruttaa
  • oma jaksamisesi ja hyvinvointisi huolettaa

1.1.2023 alkaen palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

1.1.2023 alkaen tästä palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue. Saat kaikki ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sosiaali- ja terveyspalveluista hyvinvointialueen verkkosivuilta 1.1.2023 alkaen: itauusimaa.fi .

Perustiedot hyvinvointialueen palveluista saat vielä toistaiseksi Sipoon kunnan verkkosivuilta. Hyvinvointialueen verkkosivustolle lisätään perustiedot palveluista myöhemmin keväällä.

Henkilökunta siirtyy hyvinvointialueen palvelukseen. Henkilökunnan käytössä olevat matkapuhelinnumerot säilyvät pääsääntöisesti ennallaan. Henkilökunnan sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@itauusimaa.fi.

Toimi näin

Voit soittaa neuvolapsykologille suoraan puhelinaikana tiistaista perjantaihin kello 12-12.45. Voit myös keskustella asiasta terveydenhoitajasi kanssa, ja hän voi tehdä puolestasi yhteydenottopyynnön. Lähetettä ei tarvita.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on tarkoitettu äitiys- ja lastenneuvolan asiakkaille.

Maksullisuuden tiedot