Lääkärin ja hoitajan etävastaanotto

Osa lääkärien ja hoitajien vastaanotoista voidaan hoitaa etävastaanottoina, halutessasi ja asian soveltuessa etäyhteydellä hoidettavaksi. Etävastaanotot voivat olla joko videovastaanottoja Microsoft Teamsin kautta tai pidempiä puhelinvastaanottoja. Aika varataan ajanvarauksen kautta. Videovastaanottoa varten saat sähköpostiisi liittymislinkin. Tarvitset puhelimen tai tietokoneen, jossa on mikrofoni ja kamera. Olethan vastaanoton aikana paikassa, jossa ei ole häiriötekijöitä ja pystyt puhumaan luottamuksellisista asioista. Jos sinulle on annettu ohjeeksi täyttää esitietolomakkeita, täytäthän ne ennen etävastaanottoa.

Etävastaanotolla hoidetaan ne asiat, jota varten vastaanotto on varattu. Etävastaanotosta veloitetaan normaali käyntimaksu. Jos videovastaanotto on myöhässä aikataulusta, odota Teamsin odotustilassa, kunnes sinut otetaan sisään vastaanotolle. Mikäli sinulle tulee este, peruthan aikasi hyvissä ajoin ajanvarauksen kautta. Emme käsittele henkilötietoja tai ajanvarausasioita sähköpostitse. Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä.

1.1.2023 alkaen palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

1.1.2023 alkaen tästä palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue. Saat kaikki ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sosiaali- ja terveyspalveluista hyvinvointialueen verkkosivuilta 1.1.2023 alkaen: itauusimaa.fi .

Perustiedot hyvinvointialueen palveluista saat vielä toistaiseksi Sipoon kunnan verkkosivuilta. Hyvinvointialueen verkkosivustolle lisätään perustiedot palveluista myöhemmin keväällä.

Toimi näin

Etävastaanotot voivat olla joko videovastaanottoja Microsoft Teamsin kautta tai pidempiä puhelinvastaanottoja. Aika varataan ajanvarauksen kautta. Videovastaanottoa varten saat sähköpostiisi liittymislinkin. Tarvitset puhelimen tai tietokoneen, jossa on mikrofoni ja kamera.