Aikuisten sosiaalityö

Aikuissosiaalityö tukee kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti sipoolaisten aikuisten sosiaalista hyvinvointia, toimintakykyä ja omatoimista suoriutumista elämän eri taitekohdissa.

Sosiaalityöstä saat tukea vaikeissa elämäntilanteissa, kun sinun on hankala löytää apua muualta. Hae apua, jos tunnet ettet pärjää itse, omat voimasi ei riitä tai tarvitset konkreettista apua esimerkiksi toimeentuloon, sosiaaliseen hyvinvointiin tai asumiseen.

Aikuissosiaalityö on pitkäjänteistä ja suunnitelmallista toimintaa, jonka tavoitteena on yhdessä kuntalaisen kanssa löytää keinot elämänhallintaan. Perustyöväline on yhdessä kuntalaisen kanssa tehtävä palvelun tarpeen arviointi ja siitä johdettavat toimenpiteet ja asiakassuunnitelma.

1.1.2023 alkaen palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

1.1.2023 alkaen tästä palvelusta vastaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialue. Saat kaikki ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sosiaali- ja terveyspalveluista hyvinvointialueen verkkosivuilta 1.1.2023 alkaen: itauusimaa.fi .

Perustiedot hyvinvointialueen palveluista saat vielä toistaiseksi Sipoon kunnan verkkosivuilta. Hyvinvointialueen verkkosivustolle lisätään perustiedot palveluista myöhemmin keväällä.

Toimi näin

Vastaamme saman päivän aikana kaikkiin ennen klo 12 tulleisiin puheluihin. Klo 12 jälkeen tulleisiin puheluihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian, viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Samasta numerosta voit myös peruuttaa ajanvarauksen.

Päivystys iltaisin ja viikonloppuisin:

Itä-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys