Muistojen Nikkilä

Muistojen Nikkilä

På svenska

Jaa muistosi Nikkilästä hashtagilla #muistojennikkiläMuistojen Nikkilä on Sipoon kunnan ja kuntalaisten yhteisprojekti: jo yli 200 henkilöä on osallistunut Nikkilä-muistojen jakamiseen kyselyn tai sosiaalisen median kautta. Työ jatkuu edelleen, joten tule mukaan!

Muistot ovat tärkeä osa alueiden historiaa ja identiteettiä. Uskomme, että arvostus asuinaluetta, rakennuksia ja paikkoja kohtaan kasvaa muistoja ja kokemuksia jakamalla.

Muistojen Nikkilä -ilta 9.2.2017

Muistojen Nikkilä -illassa torstaina 9.2. Topeliussalin kahviossa oli esillä projektin aikana kerättyä materiaalia, muistoja ja valokuvia. Esillä oli myös vanhoja valokuvia arkistoista.

Tilaisuuden järjestivät kunnan kehitys- ja kaavoituskeskus sekä kulttuuripalvelut yhteistyössä Sipoon rakennusperinne -yhdistyksen sekä muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Osallistuminen somessa

Keskustele Twitterissä tai julkaise kuvasi Instagramissa hashtagilla #muistojennikkilä. Instasta löydät meidät nimellä @muistojennikkila ja Twitteriin on avattu tili @nickbyminnen. Seuraa meitä, niin kuulet, minkälaisia muistoja muilla ihmisillä on Nikkilästä.

Katso Muistojen Nikkilä -kyselyn tulokset

Keräsimme kyselyllä sekä muistoja että arvioita Nikkilän vanhoista rakennuksista ja maisema-alueista. Muistojen Nikkilä -kysely päättyi 31.7.2016.

-Muistojen Nikkilä -kyselyn tuloksiin voi tutustua pdf-raportissa. Raportti sisältää rakennuskohtaiset arviot, perustelut ja kohteisiin liittyvät muistot kaikista niistä kohteista, jotka ovat saaneet vähintään kaksi arviointia. 

-Vastaajien kartalle merkitsemät kohteet (tarinat, valokuvat ja arvokkaat rakennukset) ovat tarkasteltavissa nettikartan kautta nettikartalla.

Projekti on osa väitöskirjatyötä, jossa tutkitaan sosiaalisen median käyttöä kaupunkisuunnittelussa ja kaavoituksessa. Kunnassa projektista vastaa Kehitys- ja kaavoituskeskus yhteistyössä kulttuuripalveluiden kanssa.

 

Viimeksi muokattu 21.01.2019