Esiopetukseen ja kouluun ilmoittautuminen

På svenska

Esiopetukseen ja kouluun ilmoittaudutaan Sipoossa 27.1.­–10.2.2020. Huoltajat vahvistavat lapselle osoitetun esikoulu- ja koulupaikan sähköisesti Wilmassa osoitteessa www.wilma.sipoo.fi.

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Kaikille vuonna 2014 syntyneille ja Sipoossa kirjoilla oleville lapsille osoitetaan paikka velvoittavaan esiopetukseen. Lasten huoltajille lähetetään lapsen kotiosoitteeseen kirje (vko 4), jossa on tieto lapsen osoitteen mukaisesta ensisijaisesta esiopetuspaikasta ja ohjeet paikan vastaanottamiseksi.

Huoltajat vahvistavat lapsensa esiopetuspaikan sähköisesti 27.1.-10.2.2020 osoitteessa www.wilma.sipoo.fi. Ohjeet ja Wilman käyttäjätunnukset löytyvät kirjeestä.

Kouluun ilmoittautuminen

Huoltaja, jonka lapsi on esiopetuksessa Sipoon kunnallisessa esiopetuksessa tai Sipoossa toimivassa yksityisessä esiopetuspaikassa, vahvistaa koulupaikan 27.1.-10.2.2020 välisenä aikana Wilmassa.

Ne esiopetusikäisten lasten huoltajat, joilla ei ole Sipoon kunnan Wilma-tunnuksia, saavat kirjeen kotiin viikolla 4. Kirjeessä on tieto lapsen osoitteen mukaisesta ensisijaisesta koulupaikasta ja ohjeet paikan vastaanottamiseksi.

Esikouluun ja kouluun ilmoittautuminen Wilmassa

Esikouluun ja kouluun ilmoittautumiseen tarkoitettu lomake löytyy Wilman etusivun yläreunassa olevan menu-valikon (kolme viivaa) alta otsikolla ”Lomakkeet”. Lomake on käytettävissä vain silloin, kun Wilmaan kirjautuu selaimen kautta. Mikäli teillä ei ole Sipoon Wilma-tunnuksia tai teillä on Wilman käyttäjätunnuksien kanssa ongelmia, voitte olla yhteydessä Hannu Ollikaiseen (hannu.ollikainen@sipoo.fi)

Esiopetukseen ja kouluihin tutustumiset järjestetään loppukeväästä. Asiasta tiedotetaan Wilman kautta.

Lähikoulupäätös annetaan tiedoksi Wilmassa maaliskuun aikana. Mahdollista toissijaista esikoulu-/koulupaikkaa tulee hakea 31.3.2020 mennessä ja päätökset näistä tehdään huhtikuun aikana. Seuraava mahdollisuus hakea toissijaista esikoulu-/koulupaikkaa on 31.5.2020 mennessä, näistä esikoulu-/koulupaikoista päätetään kesäkuun aikana.

Jos olette juuri muuttaneet/muuttamassa Sipooseen

Jos lapsi ei ole ollut kirjoilla Sipoossa vuoden 2020 alussa, mutta haluaa aloittaa esiopetuksen/koulun Sipoossa, tulee huoltajan ilmoittaa lapsi esiopetukseen/kouluun Sipoon kunnan nettisivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Sähköisiä lomakkeita voi käyttää myös, jos esiopetuksen ilmoittautumiskirjettä ei tule tai Wilma-tunnukset puuttuvat. Linkit esiopetuksen ja koulun lomakkeisiin

Hakeminen aamu- ja iltapäivätoimintaan

Hakuaika aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi 2020–2021 on 16.3.-3.4.2020. Hakemuslomake täytetään Wilmassa. Lisätietoja aamu-ja iltapäivätoiminnasta.

Koulukuljetushakemukset

Koulukuljetusta haetaan kouluun ilmoittautumislomakkeen kautta. Sähköisessä lomakkeessa on linkki koulukuljetushakemukseen. Koulukuljetuspäätökset annetaan tiedoksi huoltajille Wilman kautta.

Lukuvuoden 2020-2021 alussa koulukuljetusperiaatteisiin tulee hieman muutoksia. Tässä linkki päivitettyihin koulukuljetusperiaatteisiin.

Lisätietoja

Lisätietoja ilmoittautumisista kouluun: Johdon assistentti Mikaela Hutukka, puh. 040-1914293, mikaela.hutukka@sipoo.fi

Oppilaaksiottoalueet

Alla olevassa kartassa näette Sipoon suomenkieliset oppilaaksiottoalueet.

Myös koulut on merkitty, joten eri oppilaaksiottoalueilla asuvat voivat tarkistaa oman tulevan lähikoulunsa.

Huomaa, että kartan tiedot ovat ainoastaan suuntaa antavia ja että lopullinen päätäntävalta lähikoulupäätöksissä on kunnalla.

Näytä suurempi kartta

Viimeksi muokattu 04.08.2020