Ajankohtaista

 

Uudet ulkoilukartat

Maastossa tehtyjen toimenpiteiden lisäksi kuluneen vuoden aikana on työstetty uudet myös ulkoilukartat.

Uudet ulkoilukartat ovat jo saatavilla ulkoilureittien varrella olevilla ilmoitustauluilla ja liikuntapalvelujen nettisivuilla. Söderkullan latukarttakin saatiin valmiiksi jo viime talveksi ja toivottavasti se päästään julkaisemaan tulevana talvena hiihtokelien myötä. Nikkilän latukartta on vielä työn alla ja valmistuu ennen talvea. Uusien karttojen ulkoasun on suunnitellut Petter Nissinen.

 

Puistojumppa

Osallistuitko kesällä puistojumppaan? Otamme mieluusti vastaan palautetta puistojumpasta. Kyselyyn pääset tästä

 

Ilmoittautuminen liikuntaryhmiin

Ilmoittautuminen ohjattuihin liikuntaryhmiin alkaa 19.8 klo 8.00. Lisää tietoa löytyy ohjattu toiminta sivun alta.

Esitteen löydät tästä

 

Monitoimihallin kuntosalin hyvitykset

Kuntosalin käyttökatko ajalta 16.3.-31.5.2020 kompensoidaan kuukausikortin ja kausikortin käyttämättä jääneen ajan osalta.

Lue lisää täältä

Liikuntapalvelujen ohjattujen ryhmien koronaviruksen vuoksi peruttujen ohjauskertojen hyvitys

Liikuntatilat suljettiin 16.3.2020 alkaen koronaviruksen vuoksi. Tämän takia myös Liikuntapalvelujen ohjattujen ryhmien toiminta päättyi kevään 2020 osalta jo 13.3.2020.

Hyvitys perutuista ohjauskerroista maksetaan asiakkaalle pyynnöstä. Tietosuojaseloste Forms maksupalautukset

Hyvitys on vesiliikuntaryhmien osalta 25€/asiakas/peruttu ryhmä ja muiden maksullisten ohjattujen ryhmien osalta 10€/asiakas/peruttu ryhmä.

Pyyntö tehdään ensisijaisesti nettilomakkeella. Linkki nettilomakkeelle on lähetetty sähköpostitse 6.5.2020 niille osallistujille, joiden ilmoittautumistiedoissa on sähköpostiosoite.

Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, tai sähköpostiviesti ei ole tullut perille, voi pyynnön tehdä myös soittamalla kunnan keskitettyyn asiakaspalvelunumeroon 09 2353 6000. Asiakaspalvelunumero palvelee ma-to 8:00-15:30 ja pe 8-14 (arkipyhää edeltävinä työpäivinä klo 14:00 saakka).

Pyyntö on kaikissa tapauksissa tehtävä 31.5.2020 mennessä.

Tavoitteenamme on saada palautukset maksuun kesäkuussa.


HUOM!
Kaikki sisäliikuntatilat, mukaan lukien Monitoimihalli ja kuntosali, on suljettu 31.5.2020 asti koronavirustilanteen vuoksi.
Ilmoittautumiset kesätoimintaan alkavat 1.4. klo 10.00

Ohjelmassa on uimakoulujen lisäksi mm. pyrstöuintia ja kuplajalkapalloa.  Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan ennakkoon. Ilmoittautumiset 1.4.2020 alkaen liikuntaa nuorille -sivulla. Huom. Mahdollisuus ohjelmamuutoksiin ja peruuntumisiin pidätetään. Mahdollisten muutosten sattuessa ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä. Leirejä ja kursseja ei myöskään makseta ennen kuin pitäminen on varmistunut.

Liikuntavinkkejä ja ohjeita kotioloihin

Liikunta on lääke ja myös näin poikkeustilassa on tärkeää huolehtia riittävästä liikunnasta. Alle on koottu erilaisia vinkkejä, ohjelmia ja videoita joita voi hyödyntää kotona.

Seniorit

Tasapaino taitavaksi (Ikäinstituutti)

Voitas jumppavideot (Ikäinstituutti)

Lihaskuntoliikkeet video (UKK-instituutti)

Selkäkanava

Kotivoimisteluohjeet (liikuntapalvelut)

Yle areena jumppavideot

Liikuntapalvelun jumppavideo

Perheet

Perheliikuntaa kotona (Neuvokas perhe)

Perheliikuntaa ulkona (Suomen latu)

Koululaiset

Tervekoululainen (UKK - instituutti)

 

 

Nuorten avoimet lentopallovuorot

Avoimet pelivuorot on tarkoitettu 15–20 –vuotiaille tytöille ja pojille.

Tule mukaan kokeilemaan ja pelaamaan!

Mukaan tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja sisäpelikengät.

Keskiviikkoisin klo 18:30–20:00 Monitoimihallilla, Lukkarintie 5, 04130 Sipoo

Perjantaisin klo 18:30–20:00 koulukeskuksen liikuntasalissa Nikkilässä

Juhlapyhät ja koulujen loma-ajat voivat vaikuttaa aikoihin.

Lisätietoja: anna.salmensaari@gmail.com

 

Nuorten kuntosalikurssi

Liikunta auttaa jaksamaan ja kuntosaliharjoittelu vahvistaa myös itsetuntoa ja henkisiä voimavaroja. Nuorten salikurssi on tarkoitettu 9- luokkalaisille ja vanhemmille tytöille ja pojille, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun.

Kurssilla käydään läpi laajasti salin laitteita ja eri liikkeitä ja opetellaan niiden turvallinen käyttö. Nuoret oppivat ymmärtämään mikä on heidän kannaltaan turvallinen ja kehittävä kuntosaliharjoittelu ja kuinka siinä edetään progressiivisesti iän myötä. Blokin kesto on 6 viikkoa.

Sipoon monitoimihallin kuntosali, Lukkarintie 5, 04130 Sipoo

Hinta 10 €

Kurssi: torstaisin 27.2.–2.4.2020. klo 14:00–15:00

Max 8 osallistujaa

Ilmoittautumiset netin kautta; https://kuntapalvelut.fi/sipoo/

 

Monitoimihallin Seniorisali kutsuu ikäihmiset kuntosalille torstai-aamupäivisin

Tiistai- ja torstai-aamupäivisin klo 8:30–11:00 Monitoimihallin kuntosali on varattu 60 vuotta täyttäneille kuntosalisaliin tutustumista ja kuntosaliharrastusta varten. Seniorisalille voi lunastaa kymmenen kerran kortin, jonka hinta on 10 €. Kortti on henkilökohtainen ja käy ainoastaan tiistai- ja torstai-aamupäivisin.

Seniorisalilla saa myös opastusta laitteiden käyttöön. Syksyn 2020 ohjauskerrat ovat 27.8, 24.9, 29.10, 26.11 jolloin liikuntakoordinaattori Tiina Forssell on paikalla neuvomassa laitteiden käyttöä ja ohjaamassa kuntosaliharjoittelua.

Eläkeläiset voivat jatkossakin ostaa myös normaaleja lipputuotteita. Eläkeläisten normaali kertamaksu salille on 2,50 €/kerta (50 % alennus normaalihinnasta) ja muutkin lipputuotteet – kuukausikortti, kausikortti ja kahden kauden kortti – ovat saatavilla kuten tähänkin asti. Eläkeläishintaisella kuukausi- tai kausikortilla voi osallistua myös torstaiaamun Seniorisalille, mutta Seniorisalin 10 kerran kortti käy ainoastaan torstai-aamupäivisin.

Seniorisali on osa kuntosalin käyttövuorojen uudelleenjärjestelyä, jossa erityisryhmien vuoroja ja kunnan järjestämien palvelujen piirissä olevien ryhmien erityistarpeita keskitetään torstaipäivälle.

Koululaisryhmien käynnit kuntosalilla jatkuvat kuten tähänkin asti.

 Uusi esite - Ikääntyneiden liikuntaryhmät

Esitteeseen on koottu Sipoon kunnan Ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden sekä Liikuntapalveluiden tuottamat liikuntapalvelut ikäihmisille. Mukana myös Sipoon opiston kevään 2019 jatkokurssit.

 

Rakennustöistä tilapäistä haittaa Söderkullan ulkoilualueilla

Söderkullassa Miilin alueen rakennustöiden tahti on kiihtynyt kesäkuun alusta. Alueella rakennetaan Sipoonlahden koulun laajennusta ja uutta linja-autoterminaalia, uudistetaan urheilukenttää sekä parannetaan useita katuja eri puolilla Miilin aluetta.  Tällä hetkellä uuden Kalliomäen asemakaava-alueen tiestön ja vesiputkien rakentaminen hankaloittaa virkistysalueella kulkemista. Kesän aikana kaivetaan ja louhitaan vielä Sipoonlahden koulun itäpuolella ulkoilureittien kohdalla sekä Miilin päiväkodin takana. Rakentamisen takia alueella on suljettu parkkipaikkoja.


Kuljethan varoen työmaa-alueiden lähettyvillä sekä kiinnitäthän huomiota kaivantoihin ja louhintatöihin. Erityisesti frisbeegolf-radan lähettyvillä on työmaa-alueita.

 

Söderkullan frisbeegolf-radalla muutos!

Radan 1-väylä on suljettu tilapäisesti alueen rakennustöiden vuoksi. Pahoittelemme haittaa!

Radalle pääsee Sipoonlahden koulun länsipuolelta. Miilin alueen rakennushankkeiden vuoksi jätäthän autosi vain pysäköintiin osoitetuille alueille.

 

Sipoon Liikuntapalvelujen facebooksivut

Sivuilla vinkataan esim. liikuntamahdollisuuksista, kerrotaan tulevista tapahtumista, informoidaan poikkeuksista ja vuorovaikututaan asukkaiden kanssa.

På svenska


21.09.2020

Syyslomaohjelmaa nuorille

Sipoon kunnan nuorisopalveluiden sekä liikuntapalveluiden syyslomaohjelma vuodelle 2020 on nyt julkaistu.

Uutinen

02.09.2020

Sipoon kunta satsaa ulkoiluun

Lisää pitkospuita on rakennettu Söderkullan poluille. Nikkilän kuntoratoja valaistaan nyt led-lampuin ja ulkoilukartat ovat uudistuneet. Liikuntapalvelut on viime aikoina tehnyt useita parannustoimenpiteitä ulkoilureiteillä niin Söderkullassa kuin Nikkilässäkin.

Uutinen

11.02.2020

Vuoden urheilutekona palkittiin Sibbo-Vargarnan Miesten 4x400m SM-kultajoukkue

Sipoon kunnan vapaa-ajanjaosto on palkinnut vuoden 2019 aikana menestyneitä sipoolaisia urheilijoita. Topeliussalissa tiistai-iltana järjestetyssä tilaisuudessa Vuoden urheilutekona palkittiin miesten pitkän viestin SM-kultaa voittanut Sibbo-Vargarnan joukkue, johon kuuluivat Eljas Aalto, Mikael Granqvist, Edward Lindberg ja Anton Kunnas. Kyseessä oli ensimmäinen Sipooseen voitettu aikuisten viestikulta pitkältä matkalta. Eljas Aalto voitti viestimestaruuden lisäksi myös ensimmäisen henkilökohtaisen Suomen mestaruutensa aikuisten sarjassa Kalevan Kisojen 400m juoksussa.

Uutinen

01.03.2019

Kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden avustukset vuodelle 2019 haettavissa nyt

Sipoon kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden avustukset ovat haettavissa 1.-29.3. Hakemukset tehdään sähköisesti. Neuvontatilaisuus järjestetään 19.3. klo 17-19 Nikkilässä, pääkirjaston kokoushuoneessa osoitteessa Pohjoinen koulutie 2.

Uutinen


Viimeksi muokattu 02.09.2020