Ajankohtaista:

Kevään 2020- tapahtumaesitteen löydät TÄÄLTÄ

Tapahtumat

Uutiskirjeessä olevat tapahtumat sekä paljon muuta löydät Sipoon tapahtumakalenterista. Myös seurat, järjestöt ja yksityishenkilöt voivat ilmoittaa Sipoossa järjestettävistä tapahtumista tapahtumakalenteriin ja saada tapahtumalleen lisää näkyvyyttä. Se käy tosi helposti! Täytä kaavake "ilmoita tapahtuma" ja paina "lähetä". Osa kalenterissa olevista tapahtumista poimitaan myös mukaan uutiskirjeeseen.

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää mitä Sipoossa tapahtuu kulttuurin saralla? Sipoon kulttuuripalvelut on ottanut käyttöön sähköisen uutiskirjeen, jotta kuntalaiset ja muut kulttuurin ystävät voivat saada tietoa kunnan tapahtumista helposti ja henkilökohtaisesti.

Uutiskirjeen avulla toivomme, että entistä useampi innostuu tutustumaan ja osallistumaan Sipoon monipuoliseen kulttuuritarjontaan. Uutiskirje toimii Sipoolaisen kulttuurin yhdistävänä voimana, sillä siihen kerätään sekä kunnan että muiden toimijoiden kiinnostavimmat tapahtumat.

Uutiskirje tarjoaa kattauksen kiinnostavia tapahtumia ja uutisia noin kerran kuukaudessa. Kirjeen voi peruuttaa milloin vain.

Klikkaa kuvaketta tilataksesi!

Uutiskirje Kulttuuri Sipoo

 

Näyttelyt

Gumbostrand Konst & Form

Meren äärellä, aidossa tehdasmiljöössä pohjoismaista taidetta ja muotoilua, makuelämyksiä, sisustusta sekä inspiroivat puitteet kokouksiin ja tapahtumiin. Löydät meidät Sipoon Gumbostrandista.

Tässä lisätietoja: http://konstoform.fi/

 

Taidelainaamo

Sipoon Taiteilijat ry. ylläpitää lainaamotoimintaa Söderkullan kirjastossa Sipoon kunnan Kulttuuriyksikön kanssa. Taidelainaamosta  saa taidetta maksua vastaan lainaksi kotiin.

Halutessasi lainata jonkin teoksen ota yhteyttä taidelainaamon hoitajaan. Hän on tavoitettavissa puhelimitse 045 2007 121 tai sähköpostitse taidelainaamo@sipoontaiteilijat.fi

Muina aikoina voi kääntyä kirjaston henkilökunnan puoleen.
Kirjasto on avoinna: ma-ke 10-20, to-la 10-16. Käyntiosoite Amiraalintie 2, 01150 Söderkulla.

Sipoon Taiteilijat ry. Sibbo Konstnärer rf on Sipoossa toimivien kuvataiteilijoiden yhdistys, joka perustettiin vuonna 1993.Yhdistys vuokraa Sipoon kunnalta Artborg 35:sen alakerrasta työtiloja jäsenilleen ja käsityöläisille.Sieltä löytyy myös grafiikanpaja, kokoustilat ja varastotilat .Tiloissa toimii 10 vuokralaista. Yhdistyksen tehtävänä on edistää ja tukea jäsentensä ammatillista osaamista, työskennellä näiden alojen kehittämiseksi sekä valvoa Sipoon kuvataiteilijoiden etuja. Yhdistyksen koti- ja toimipaikka on Sipoo. Jäsenmäärä on 50.Ota yhteyttä/ Tag kontakt: Katja Sågbom, kulttuurisuunnittelija/ kulturplanerare, kulttuuri@sipoo.fi


Viimeksi muokattu 15.06.2020