Kesän 2019 kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa!

På svenska

Kesätyö Sipoossa tarjoaa näköalapaikan innovatiiviseen ympäristöön ja kiinnostavia tehtäviä palveluhenkisessä ilmapiirissä.

Sipoon kunta tarjoaa vuosittain kesätöitä sosiaali- ja terveyspalveluissa, katu- ja viherosastolla sekä sekä siivouspalveluissa. Sosiaali- ja terveyspalveluihin etsitään kesän ajaksi alan opiskelijoita tai vastavalmistuneita osaajia. Siivous- ja virherpuolen tehtäviin valitaan myös sellaisia työntekijöitä, jotka eivät entuudestaan tunne alaa.

Kunnan tarjoamiin kesätyöpaikkoihin ja kesätyöseteleiden mahdollistamiin työpaikkoihin on tyypillisesti saatu todella paljon hakemuksia.

Haku kesän 2019 kunnan kesätöihin on päättynyt. Hakemuksia tuli yhteensä yli 150, kiitos kaikille hakeneille. Haastatteluun kutsuttaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Sipoon kunta osallistuu jälleen Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjaan!

Kesätyösetelit 2019

Sipoon kunta tarjoaa sipoolaisille yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuuden hakea kesätyöseteleitä nuorten työllistämistä varten. Kesätyösetelillä voi työllistää 15-19-vuotiaan nuoren kahden tai neljän viikon ajaksi. Nuori hakee itse kesätyötä sellaiselta työnantajalta, jolle on myönnetty kesätyöseteli.

Kesätyösetelin arvo on 150 euroa (2 viikkoa) tai 250 euroa (4 viikkoa).

Täältä löytyy luettelo yrityksistä ja yhdistyksistä (pdf) jotka palkkaavat nuoria kunnan tuella kesällä 2019.

Lisätietoja kesätyösetelistä (pdf) löytyy linkin takaa.Viimeksi muokattu 09.07.2019