På svenska

Myytävät tontit

Sipoon kunta myy omakotitontteja sekä yhtiömuotoisia pientalo- ja kerrostalotontteja asemakaavoitetuilta alueilta Nikkilästä ja Söderkullasta. Yritystontteja on myynnissä Vaahteramäen ja Bastukärrin alueilta.

Omakotitontit
maankäyttöinsinööri Oskar Mattsson
puh. 040 634 2568
oskar.mattsson@sipoo.fi

Yhtiömuotoiset tontit

tonttipäällikkö Anna-Leena Rouhiainen
puh. 040 191 4359
anna-leena.rouhiainen@sipoo.fi

Yritystontit
elinkeinopäällikkö Elina Duréault
puh. 040 191 4465
elina.dureault@sipoo.fi
tonttipäällikkö Anna-Leena Rouhiainen
puh. 040 191 4359
anna-leena.rouhiainen@sipoo.fi

OMAKOTITONTIT

Sipoon Jokilaakso (Nikkilä)

Jokilaakson kaikki omakotitontit on varttu.

Eriksnäs (Söderkulla)

Kaksi omakotitonttia myynnissä Eriksnäsissä!

Kylävuorenpenger (Nikkilä)

Tonttien hakuaika on päättynyt ja kaikki tontit on varattu.

Kartanonrinteen alue (Nikkilä)

Kartanonrinteen omakotitontit on varattu.

 

YHTIÖMUOTOISET TONTIT

Sipoon Jokilaakso (Nikkilä)

Vapaita rivitalo- ja erillispientalotontteja Jokilaaksossa!

Pähkinälehto (Söderkulla)

Vapaita asuinrakennusten ja asuinkerrostalojen tontteja Pähkinälehdon asemakaava-alueella Söderkullassa.

YRITYSTONTIT

Sipoon kunnassa olevat vapaat yritystontit ja toimitilat löydät Yritystilaportaalista.


Yritysalueisiimme voit tutustua yritysaluesivustollamme.

Vaahteramäen yrityspuisto

Vapaita tontteja Vaahteramäen yrityspuistossa!

Vaahteramäen yrityspuistossa on vapaita tontteja pienyrittäjille. Vaahteramäki soveltuu hyvin pienyrittäjille ja haittaa aiheuttamattomaan tuotannolliseen toimintaan. Joustava tonttijako mahdollistaa erinomaiset puitteet esimerkiksi myynnille ja valmistukselle sekä korjaamotoiminnalle.

Bastukärr

Vapaita tontteja Bastukärrissä!

Bastukärr sijaitsee Keravantien varrella Sipoon Martinkylässä. Lännessä alue rajautuu Sipoon kunnan ja Keravan kaupungin rajaan .

Bastukärrin alue on kooltaan noin 230 hehtaaria. Alue sopii hyvin esimerkiksi elintarviketeollisuuden ja logistiikka-alan toimijoille sekä datakeskuskäyttöön. Ennestään alueelta löytyy muun muassa SOK:n uusi keskusvarasto, Inex Partners Oy Sipoon logistiikkakeskus. Alueelle on myös rakenteilla Neste Oy:n kylmäasema.

Osa Bastukärrin tonteista on jo myynnissä, osa tulee myyntiin lähivuosina. Etelämpänä sijaitsevan Bastukärr II:n alueelle on suunnitteilla logistiikka-alueen laajennus sekä tieyhteys Jokivarrentielle.

Sibbesborg

Vapaita tontteja Sibbesborgin liikealueella!

Sibbesborgin liike-alue sijaitsee Porvoonväylän pohjoispuolella Söderkullassa. Sibbesborgin liike-alue sopii erinomaisesti paljon tilaa vaativan liiketoiminnan, kuten vene-, huonekalu- tai autokaupan tarpeisiin.  Työpaikka-alueelle sopii hyvin myös häiriötä tuottamaton tuotannollinen toiminta.

Box

Vapaa iso 18 ha:n tontti Boxissa Porvoon rajalla hyvien liikenneyhteyksien äärellä!

Boxin työpaikka-alue sijaitsee Sipoon ja Porvoon rajalla Söderkullan taajaman itäpuolella, lähellä Sköldvikin öljysatamaa. Alue rajautuu Porvoon rajaan, Porvoonväylään, Uuteen Porvoontiehen sekä Kilpilahdentiehen.  Boxin kylään alueelta on matkaa noin kilometri, Söderkullan keskustaan 8,5 kilometriä ja Nikkilän keskustaan 16 kilometriä. Kehä III sijaitsee noin 20 kilometrin päässä lännessä.

Erinomainen sijainti vilkkaiden väylien varrella tekee Boxista ihanteellisen logistiikan ja tuotantotoiminnan tarpeisiin. Työpaikka-alueen tontit sopivat mainiosti esimerkiksi elintarvike- tai konepajateollisuuskäyttöön.

Jokilaakso

Jokilaakso sijaitsee Nikkilässä, Sipoon kaupallisessa keskuksessa.  Jokilaakson alueesta on tarkoitus kehittää vetovoimainen, monipuolinen ja arkkitehtonisesti korkeatasoinen 1 000 asukkaan asuinalue, jossa keskustaajaman palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Alueelta on noin puolen tunnin ajomatka Helsinkiin ja Porvooseen.

Jokilaaksossa on kaksi liiketonttia, minkä lisäksi tulevien asuintalojen katutasoon on suunniteltu tilaa kivijalkaliikkeille. Liikerakennusten korttelialueiden rakennusoikeus 6 000 k-m2. Tontit ovat myynnissä.

Kaikki yritysalueet kartalla

Viimeksi muokattu 19.09.2019