Tiedotteet 


19.10.2020

Koronabotista voi nyt varata ajan koronatestiin myös lapselle

HUSin alueen asukkaat ovat voineet varata Koronabotissa itselleen ajan koronatestiin syyskuun alusta alkaen. Nyt Koronabottiin on lisätty mahdollisuus varata aika myös toiselle henkilölle. Vanhempi voi varata ajan alle 16-vuotiaalle huollettavalleen.

Uutinen

12.10.2020

Sipoon terveyskeskuksen puhelinpalvelu on ruuhkautunut

Puhelinpalvelumme terveyskeskuksessa on valitettavasti ajoittain ruuhkautunut lisääntyneiden yhteydenottojen myötä.

Uutinen

01.10.2020

Sipoon Sapori D'Italiassa 29.9. käyneitä pyydetään tarkkailemaan vointiaan tarkasti mahdollisen korona-altistumisen takia

Henkilöllä, joka aterioi Sipoossa ravintola Sapori D'Italiassa (entinen Kolifej) tiistaina 29.9.2020 noin kello 11.00-11.40, on myöhemmin todettu koronavirustartunta. Lähikontaktissa altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin, mutta muitakin paikalla olleita henkilöitä on saattanut altistua koronavirustartunnalle.

Uutinen

30.09.2020

Sipoon kunnan lastenvalvojan asiakkaiden tietoja tallentui virheelliseen paikkaan

Sipoon kunta on havainnut tietoturvapuutteen lastenvalvojan asiakastietojen tallentumisessa. Kunta on välittömästi turvannut henkilötiedot, tehnyt ilmoituksen tietoturvaloukkauksesta tietosuojavaltuutetun toimistolle ja alkanut tiedottaa asianosaisia.

Uutinen

30.09.2020

Sipoonlahden koulun oppilaalla koronavirustartunta – noin sata karanteeniin

Sipoossa Sipoonlahden koulun yhdellä oppilaalla on todettu koronavirustartunta. Oppilas on ennen oireiden alkamista ollut opetuksessa maanantaina 21.9. ja voinut altistaa samassa oppikylässä olleita oppilaita ja henkilökuntaa tartunnalle. Oppikylässä toimivat esiopetus ja 1-2-luokat. Yhteensä karanteeniin altistuksen takia asetetaan noin sata ihmistä, eli oppikylässä altistuneet oppilaat ja henkilökunta. Kaikki altistuneet oppilaat on pyydetty jäämään kotiin jo tänään. Altistuneet lapset ovat karanteenissa, muuta perhettä karanteeni ei koske.

Uutinen

25.09.2020

Sipoon Box Café & Grillissä 19.9. käyneitä pyydetään tarkkailemaan vointiaan tarkasti mahdollisen korona-altistumisen takia

Henkilöllä, joka aterioi Sipoossa Box Café & Grillissä lauantaina 19.9.2020 noin kello 18.30-19, on myöhemmin todettu koronavirustartunta. Lähikontaktissa altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin, mutta muitakin paikalla olleita henkilöitä on saattanut altistua koronavirustartunnalle.

Uutinen

21.09.2020

Sipoon sote-lausunto: Uudistuksen taloudellisia vaikutuksia on arvioitu varsin suurpiirteisesti ja aikataulu on liian kireä

Sote-uudistuksen taloudellisia vaikutuksia on esityksessä lainsäädännöksi arvioitu varsin suurpiirteisesti ja yleisellä tasolla. Kasvavien alueiden väestönkasvusta ja muuttoliikkeestä johtuvia tarpeita ei ole huomioitu riittävästi rahoituksessa. Myös rahoitus kaksikielisyydestä on liian matala.

Uutinen

09.09.2020

Itsepalveluajanvaraus koronatestiin Uudenmaan asukkaille

HUSin alueella asuvat voivat nyt varata itse ajan koronavirusnäytteenottoon Koronabotin kautta.

Uutinen


 

 

 


Viimeksi muokattu 09.07.2019