Tiedotteet 


14.05.2020

Asukkaiden ja läheisten tapaamiset alkavat hoivayksiköissä Sipoossa turvajärjestelyin

Hoiva-asumisen yksiköissä Sipoossa aletaan järjestää asukkaiden ja läheisten tapaamisia ulkona turvaetäisyydet huomioiden ja ikkunalasin läpi. Yksiköissä on muutoin voimassa edelleen vierailukielto.

Uutinen

11.05.2020

Hoiva-asumisen yksikön muilla asukkailla ei todettu tartuntoja

Yhdessä Sipoon hoiva-asumisen yksikössä todettiin viime viikolla asiakkaalla ensimmäistä kertaa koronavirustartunta, minkä jälkeen kaikki kyseisen yksikön asukkaat ja koko henkilökunta on testattu koronavirustartunnan varalta. Yksikön muilla asukkailla ei ole todettu testeissä tartuntoja.

Uutinen

11.05.2020

Sipoo avaa uudelleen kiireettömiä terveyspalveluja

Sipoon kunta lisää supistetusti toimineiden kiireettömien terveyspalvelujen tarjontaa. Suuri osa kiireettömistä terveyspalveluista on ollut koronaviruspandemian takia ollut suljettuna tai toiminut supistetusti maaliskuun puolestavälistä alkaen.

Uutinen

11.05.2020

Silmänpohjan seulontakuvauksiin liittyvää infoa

Sipoossa, Nikkilän terveysasemalla järjestetään HUS-silmätautien toimesta silmänpohjan seulontakuvaukset viikolla 22 (25-29.5.20). Silmänpohjan seulontakuvauksia määrätään diabetestä sairastaville henkilöille, hoitosuunnitelman yhteydessä.

Uutinen

08.05.2020

Sipoon hoiva-asumisen yksikössä on todettu asiakkaalla ensimmäistä kertaa koronavirustartunta

Yhdessä Sipoon ympärivuorokautisen hoiva-asumisen yksikössä on todettu asiakkaalla koronavirustartunta. Tämä on Sipoossa ensimmäinen hoiva-asumisen asiakkaalla todettu tartuntatapaus.

Uutinen

07.05.2020

Noutoruuan jakelu peruskoululaisille loppuu

Viimeinen noutoruuan jakelu peruskoululaisille järjestetään huomenna (8.5.) kello 14-15. Jakelussa jaetaan lounaat ensi viikon maanantaille, tiistaille ja keskiviikolle. Peruskouluissa palataan lähiopetukseen torstaina 14.5., ja myös peruskoululaisten kouluruokailu järjestetään taas kouluilla.

Uutinen

06.05.2020

Kevätterveiset-kampanja ilahduttaa postilla tuntemattomia ikäihmisiä

Sipoon kunta ja luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot haastaa: katkaise korona-arjen yksinäisyys – ilahduta tuntematonta ikäihmistä kevätterveisillä!

Uutinen

04.05.2020

Kutsuntaikäisten vuonna 2002 syntyneiden ennakkoterveystarkastukset alkavat Sipoossa

Tarkastukseen kuuluu kaksi käyntiä - terveydenhoitajalla ja lääkärillä.

Uutinen


 

 

 


Viimeksi muokattu 09.07.2019