Media och sociala media

Aktuellt

08.04.2020

Sibbo kommuns budget kommer att bedömas på nytt med anledning av coronavirusepidemin

Sibbo kommun har för avsikt att bedöma årets budget på nytt till följd av coronavirusepidemins konsekvenser för ekonomin. Samtidigt bromsar man upp genomförandet av nya investeringar, upphandlingar och rekryteringar.

Nyhet

08.04.2020

Behöver du en liten andningspaus i vardagen?

Sibbo kommun stöder barnfamiljer under undantagsförhållandena genom att erbjuda barnskötsel i form av utevistelse med barnen.

Nyhet

07.04.2020

Kommundirektör Mikael Grannas: Det här tar sina månader, men går över

Hur förhåller sig kommundirektör Mikael Grannas till coronavirussituationen? Vad görs i Sibbo just nu? Vad är Grannas smultronställe? Svaren på dessa frågor får du genom att se på filmen "Kaffestund med Sibbos kommundirektör". På videon berättar Grannas att han hoppas att undantagstillståndet är det enda i hans liv.

Nyhet

03.04.2020

En del av coronapatienterna har redan tillfrisknat

Coronavirusläget i Sibbo är för tillfället oförändrat. Under denna vecka har det inte framkommit nya bekräftade fall av coronaviruset i Sibbo. Detta innebär att antalet bekräftade fall som har verifierats med hjälp av laboratorieprov är fortfarande sammanlagt cirka 30 i kommunen (Läget 3.4 kl. 14). En del av dem som smittats av coronaviruset har också redan tillfrisknat.

Nyhet

03.04.2020

Sibbo kommun erbjuder möjlighet att beställa och hämta skolmat för distanselever

Sibbo kommun börjar dela ut skolmat till de elever som går i skola på distans. Maten ska beställas i förhand via Wilma veckan innan och beställaren ska hämta rätterna själv från skolan under avhämtningstiderna.

Nyhet

02.04.2020

Biblioteken, ungdomslokalerna och lokalerna för inomhusidrott förblir stängda till maj

Biblioteken, ungdomslokalerna och lokalerna för inomhusidrott i Sibbo förblir stängda åtminstone till 13 maj. Regeringen har meddelat att de tidigare begränsningarna för att bromsa upp spridningen av coronaviruset förlängs till maj, och kommunen har också beslutat att förlänga stängningen av lokalerna. Även publikställningar som ordnas av kommunen ställs i detta skede in ända fram till 13 maj.

Nyhet


Kontaktuppgifter

Du hittar kommunens alla kontaktuppgifter här. Ledningsgruppens kontaktuppgifter finns här.

Pressbilder

Pressbilderna på Sibbo.fi via den här länken. Medierna och bloggare kan ladda ner pressbilder och använda bilder i sina publikationer.

Informatör

Sibbo kommuns informatör samarbetar med media i frågor gällande information, kommunikation och kommunens aktuella ärenden.

Paula Ropponen
Informatör
Paula Ropponen
+358401914598

Obs! Vänligen använd inte e-posten för att skicka personuppgifter eller sekretessbelagd information.

Senast ändrat 10.01.2020