Sipoonjoen koulu

Sipoonjoen koulu on luokkien 7.9. yläkoulu. Lukuvuonna 2020-2021 koulussamme työskentelee 345 oppilasta ja 35 opettajaa. Sipoonjoen koulu sijaitsee Nikkilässä koulukeskuksen alueella uudessa Nikkilän sydän rakennuksessa yhdessä ruotsinkielisen Kungsvägens skolanin kanssa.

 

Koulussamme ovat käytössä 75 minuutin mittaiset oppitunnit, joiden avulla oppilaiden oppimistulokset sekä työskentelyrauha ovat parantuneet. Koulussamme on lisäksi kielikylpyopetusta, joustavan perusopetuksen JOPO-luokka sekä luokkamuotoisen erityisopetuksen L-luokat.

 

Koulussamme käytetään kiusaamisen vastaista KiVa-ohjelmaa. Kiva-toiminnan lisäksi käytämme jälki-istuntojen sijaan kasvatuskeskusteluja. Kasvatuskeskustelujen tarkoituksena on vähentää oppilaiden epätoivottua käytöstä, kasvattaa oppilaan vastuuta itsestään sekä muista ja nopeuttaa koulun ja kodin välistä tiedonkulkua.

 

Koulussamme oppilailla on monenlaisia vaikutusmahdollisuuksia, esimerkiksi tukioppilas- ja oppilaskuntatoiminta sekä verso eli vertaissovittelu. Oppilailla on edustajansa myös opettajankokouksissa. Lisäksi vuosittaisessa koulukokouksessa mietimme yhdessä koulumme asioita sekä sitä, miten voisimme parantaa koulumme toimintaa.

 

 

Sipoonjoen koulun FB-sivut löydät tästä linkistä.

Sipoonjoen koulun koulukuraattorin ja -psykologin esittelyvideon voit katsoa tästä linkistä.

 

 

Yhteystiedot

Sipoonjoen koulu

Iso Kylätie 8
04130 SIPOO

 

Rehtori
Liisa Juga
puh. 040 191 4467

liisa.juga@sipoo.fi

Apulaisrehtori
Annukka Näri
puh. 040 191 4565

annukka.nari@sipoo.fi

Opinto-ohjaaja
Asta Kangasjärvi (Milla Tyynismaa virkavapaalla)
puh. 040 191 4464

asta.kangasjarvi@sipoo.fi

Koulusihteeri
Mia Patomeri
puh. 050 574 8925

mia.patomeri@sipoo.fi

 

Ethän käytä sähköpostia luottamuksellisten tai henkilökohtaisten tietojen lähettämiseen.Viimeksi muokattu 03.09.2020