Nickby ungdomsgård UNKAN

Nickby ungdomsgård befinner sig på adressen, Bubbisvägen 2.
Unkans telefonnummer är 040 191 4352, hittas även på Whatsapp.


Nickby ungdomsgård UNKAN är en ungdomlig och livfull plats där ungdomarna kan vistas på sin fritid. Här kan du träffa dina vänner, spela spel, spela korgboll, sähly el. pingis, lyssna på musik eller bara vara. Om Unkans verksamhet och evenemang får du mer uppgifter genom att gilla Unkans Facebook-sidor och följa Unkans Instagram (@nuorkka_unkan).

För att du kan vara en aktiv UNKAN-besökare bör du skaffa dig vårt klubbkort á 5 euro. Klubbkortet är i kraft hösten 2020 och våren 2021. Med klubbkortet har du förkörsrätt till evenemang ordnade av UNKAN samt får endel penningvärda rabatter. Ungdomsgårdens trevliga ledare försöker hjälpa dig om du har frågor som tynger ditt sinne.

Det är lätt att hitta till Unkan, gående, cyklande eller med moped. Ungdomsgården finns alldeles i närheten av Nickby centrum bredvid skateparken på Bubbisvägen. Du går med Stor Byvägen mot järnvägen och just före järnvägen svänger du till höger och är framme.

Vad kan man göra på Unkan?
Det finns massor av olika spel du kan spela:
* bordspel
* spelkort
* spelkonsoler
* biljardbord
Om du vill bli lite svettig, finns här en sal där du kan spela:
* pingis
* sähly
* korgboll
Kanske den mest populära aktiviteten som man kan göra på Unkan  är bara vara och träffa vänner och ledarna.

Nu och då ordnas det discon på Unkan.

Kom och besök Unkan, dess verksamhet och ledarna. Du märker att detta är en "jees" plats! Om du saknar nya aktiviteter, förslå ledarna om detta.

Vi tar hänsyn till synpunkter från unga genom att arrangera gemensamma möten där de kan föreslå förbättringar till ungdomsgårdens verksamhet.

Dessutom finns det en ungdomsgårds kommitté, som består av en grupp ungdomar som vill delta aktivt i att planera och verkställa Unkans verksamhet.
VÄLKOMMEN TILL UNKAN !


Ungdomsgården kan hyras av privata personer och föreningar (t.ex. födelsedagsfester, möten, och olika tillfällen för medelanskaffning). Nickby ungdomsgård kan bokas via Timmi programmet.


Senast ändrat 07.09.2020

 

Suomeksi

Öppethållningstider:
För 7-13 åringar (lågstadie)
Måndagar klockan 13.30 - 16.30
Onsdagar klockan 13.30 - 16.30

För 13-20 åringar (högstadie->)
Måndagar klockan 17:00-21:00
Onsdagar klockan 17:00-21:00
Torsdagar klockan 14.00-21.00
Fredagar klockan  16:00-23:00
Lördagar klockan 16:00-23:00

Avvikande öppethållningstider:

 

 Kommande händelser: