Nikkilän nuorisotalo NUORKKA

Nikkilän nuorisotalo sijaitsee osoitteessa Bubbiksentie 2.
Nuorkan puhelinnumero on 040 191 4352, löytyy myös Whatsappista

Nikkilän nuorisotalo NUORKKA on nuorekas ja eloisa nuorten vapaa-ajanviettopaikka. Täällä voit tavata kavereitasi, pelailla pelejä, urheilla, kuunnella musiikkia tai olla vain. Nuorkan tapahtumista saat tietoa Nuorkan Facebook-sivuilta sekä Instagramista (@nuorkka_unkan).


Jotta voit olla aktiivinen NUORKKA-kävijä, on sinun hankittava kerhokortti á 5 euroa, jonka avulla olet etuoikeutettu NUORKAN järjestämiin tapahtumiin ja rahanarvoisiin alennuksiin. Kortti on voimassa syksyn 2020 ja kevään 2021. Nuorisotalon mukavat ohjaajat palvelevat, jos sinulla on mieltä painavia kysymyksiä.

Nuorkalle on helppo löytää tulitpa sitten kävellen, pyörällä tai mopolla. Nuorisotalo sijaitsee aivan Nikkilän keskustan tuntumassa skeittipuiston vieressä, Bubbiksentiellä. Jatkat Iso Kylätietä eteenpäin kohti rautatietä ja juuri ennen rautatietä tie kääntyy oikealle ja oletkin perillä.

MITÄ NUORKALLA VOI TEHDÄ?
Nuorkalla on paljon erilaisia pelejä:
* lautapelejä
* pelikortteja
* pelikonsoleita
* biljardi
Hien saat pintaan salissa, jossa voit pelata:
* pingistä
* sählyä
* koripalloa
Mutta ehkä se kaikkein suosituin juttu, mitä Nuorkalla voi tehdä on vaan olla ja tavata kavereita ja ohjaajia.
Aina silloin tällöin Nuorkalla järjestetään myös discoja.

Tule tutustumaan Nuorkkaan, sen toimintaan ja ohjaajiin ja totea, että tämä on jees paikka! Jos kuitenkin tuntuu, että kaipaat jotain muuta toimintaa, ehdota sitä Nuorkan ohjaajille.
Otamme nuorisotalon nuorten mielipiteet huomioon järjestämällä säännöllisesti nuoristalon nuorille yhteisiä palavereita, joissa he saavat ehdottaa parannuksia nuorisotalon toimintaan.
Lisäksi Nuorkalla toimii talotoimikunta, joka koostuu ryhmästä nuoria, jotka haluavat olla aktiivisesti mukana kehittämässä ja toteuttamassa Nuorkan toimintaa.

Nuorisotaloa vuokrataan myös yksityisten ja yhdistysten käyttöön esimerkiksi synttärit, kokoukset ja erilaiset varainhankintatilaisuudet)
Nikkilän nuorisotaloa voi varata/ vuokrata Timmi ohjelman kautta

TERVETULOA NUORKALLE !

Viimeksi muokattu 07.09.2020

 

På svenska

 

Aukioloajat:

7-13-vuotiaille (alakoulu)
Maanantaisin kello 13.30 - 16.30
Keskiviikkoisin kello 13.30 - 16.30

13–20-vuotiaille (yläkoulu ->)
Maanantaisin klo 17.00–21.00
Keskiviikkoisin klo 17.00–21.00
Torstaisin klo 14.00-21.00
Perjantaisin klo     16.00–23.00
Lauantaisin klo     16.00–23.00

Poikkeavat aukioloajat


Tulevat tapahtumat :